Digidexo.com

Slik Cure Extreme hjerte brenne

Slik Cure Extreme hjerte brenne


Halsbrann er aldri hyggelig, men noen ganger etter å ha spist noe krydret eller fet, klem ubehag og svie i brystet kan bli spesielt smertefullt. Hvis ekstrem halsbrann oppstår, ledsaget av en syrlig smak i halsen, kan det være et resultat av gastroøsofageal reflukssykdom (GERD). Ifølge Mayo Clinic, er det viktig å adressere årsaken til smertene og endre din livsstil i tillegg til å bruke medisiner for å bringe varig lindring og for å beskytte anbudet slimhinnen i spiserøret.

Slik Cure Extreme hjerte brenne

•  Gå til legen din hvis du opplever ekstrem halsbrann mer enn en gang i uken, eller hvis den returnerer snart etter at du tar syrenøytraliserende. I tillegg bør du planlegge en avtale om enn smertefull halsbrann er å gjøre det vanskelig for deg å sove om natten, eller hvis det forstyrrer din evne til å svelge uten problemer.

Bestem dine halsbrann triggere og unngå dem. Mens noen matvarer er vanlige gjerningsmennene, for eksempel kaffe, fet mat, krydret mat og alkohol, kan du oppleve ekstrem halsbrann etter å ha spist andre matvarer også. Hold en logg over hva du spiser og når du opplever halsbrann. Du kan bli overrasket over noen av dine triggere, som sjokolade eller iskrem.

Spis i mindre mengder. Når magen er full, skaper maten press på esophageal sphincter og lar magesyre å angi spiserøret og halsen. Prøv å kutte dine måltid deler i to og spise flere måltider i løpet av dagen.

Kjøp bukser som passer. En stram linning skaper buktrykket og forverrer halsbrann. Du kan også prøve de populære lave innsnevrede bukser for å redusere trykket rundt din midsection.

Nyt kvelden måltid minst tre timer før du går til sengs. Hvis du lider av ekstrem halsbrann, kan du oppleve at du ligger nede før maten fordøyer vil føre magesyre å sikkerhetskopiere i spiserøret.

Gi opp røyking. Sigarettrøyk kan øke produksjonen av magesyre. Snakk med legen din om medisiner for å hjelpe deg å slutte.

Vent å trene for et par timer etter å ha spist. Ifølge WebMD, kan trener legge press på magen, forårsaker syrer å sikkerhetskopiere. Drikk mye vann, men før og under treningen.

Hint

  • Ikke la ekstrem halsbrann å gå ubehandlet. Den sterke magesyre kan danne sår i slimhinnen i spiserøret, forårsaker tårer eller innsnevring av spiserøret.