Digidexo.com

Fordelene av High Risk Obstetricians

Fordelene av High Risk Obstetricians


Pasienter med høy risiko svangerskap er ofte referert til spesialiserte fødselsleger kalt perinatologists eller fra mor til foster medisinere. Disse legene er spesialtrent utover typiske fødselsleger til å håndtere graviditet anses å bære høyere enn gjennomsnittlig risiko for tidlig fødsel eller andre komplikasjoner.

Grunner

Kvinner som lider av hjertesykdommer, høyt blodtrykk, diabetes, infeksjonssykdommer, eller nyre eller andre alvorlige lidelser er vanligvis referert til perinatologists, eller høy risiko fødselsleger. Dette er fordi graviditet vil sette større krav til kvinnens kropp og systemer, og kan føre til alvorlige komplikasjoner med hennes tilstand. Andre grunner en kvinne kan trenge en mor til foster medisin spesialist inkluderer tidligere premature arbeid, gjentatte graviditet tap, gravide med multipler, høy alder, eller om testing har indikert vekst problemer eller andre alvorlige bekymringer.

Trening

En lege som er sertifisert i fra mor til foster medisin, eller er en perinatologist, er noen som har fullført bosted i gynekologi og obstetrikk, og deretter avsluttet en to eller tre års fellesskap som spesialiserer utelukkende i høyrisikosvangerskap. Perinatologists generelt arbeide sammen med OB-GYNs i håndteringen høyere risiko pasienter. De bare ta helt over en pasients tilfelle hvis komplikasjoner er alvorlig nok til å rettferdiggjøre en slik omsorg.

Komme High Risk Care

Mens høyrisiko svangerskap utgjør bare 6 til 8 prosent av alle svangerskap, hvis du venter en baby og anses høy risiko du ønsker å minst ta kontakt med en perinatologist. De som bor i små tettsteder eller i avsidesliggende områder vil ha en mye mer vanskelig tid å finne en mor til foster medisin spesialist enn de som bor i større byer. Men hvis plasseringen er et problem, bør din vanlige fødselslege kunne henvise deg til en spesialist for å i det minste ta kontakt på saken og deretter konferere med din lege gjennom hele svangerskapet.

Fordeler

Hvis du er ansett for å være gravid med høy risiko, vil se en perinatologist sikre at du ser en lege som regelmessig ser slike svangerskap, og er spesialtrent til å håndtere dem. Disse legene vil ha state of the art testing av utstyr og vet de nyeste teknologier og standarder for omsorg. Perinatologists ofte levere babyer på sykehus med fasiliteter til å håndtere kritisk syke eller alvorlig premature barn. Disse sykehusene har vanligvis NICU eller neonatalavdelinger.