Digidexo.com

Tips for å unngå Snorking

Tips for å unngå Snorking


Snorking kan være høyt, ytterst ubehagelig og farlig. Ifølge The Boston Globe, 18 millioner amerikanere lider av søvnapné, som er alvorlig snorking som forstyrrer puste og regelmessig søvn. Snorking oppstår når musklene i halsen slappe av under søvn. Som hals musklene slappe av, kollapser luftveiene og gjør at personen delvis våkner hundrevis av ganger om natten, noe som resulterer i en mangel på søvn som kan skape helsemessige problemer over mange år. Bortsett fra å søke medisinsk behandling, iverksette tiltak hjemme for å unngå snorking og sove bedre.

Løfte hodet

SnoringTips.com foreslår å heve hodet under søvn for å unngå snorking. Bruk en tykk pute for å støtte hodet, eller bruke flere puter å holde hodet hevet og øke luftstrømmen for å unngå snorking.

Unngå visse matvarer

Unngå å ha melkeprodukter før sengetid. Meieriprodukter forårsake slim for å bygge opp i luftveiene, noe som fører til snorking. Ikke drikk melk, spise is eller andre meieriprodukter før sengetid for å unngå snorking. Også unngå store måltider før sengetid. Hvis magen er full, vil det presse opp på mellomgulvet, noe som begrenser puste. Ikke spis rik mat som kaker, sjokolade, pizza og kaker før sengetid fordi de vil gjøre magen føler seg full.

Side Sleep

Sove på siden i stedet for ryggen for å hindre snorking, ifølge SnoringTips.com. Hvis du ikke er naturlig en side sovende, kan du løse problemet ved å binde en tennisball rundt midjen din og plassere den mot ryggen din. Ubehaget av rullende tilbake på tennisball vil holde deg å sove på din side.

Gå ned i vekt

Vekttap er et sunt tips for å unngå snorking. Disability-Resource.com sier at overvektige mennesker har en tendens til å ha store nakker, noe som skaper mer snorking. Redusere vekt og press på luftstrøm passasjer for å unngå tunge snorking.

Alkohol og røyking

Wellsphere.com sier alkohol er en faktor for noen mennesker i snorking fordi alkohol har kjemikalier som slappe muskler. I noen mennesker, alkohol fører hals musklene til å slappe av, noe som fører til snorking.

I tillegg, unngå å røyke fordi det påvirker vev som brukes i å puste. Sigaretter skade celleforingen i spiserøret, noe som kan oppmuntre til snorking.

Søvnmønster

Etablere gode søvnmønster er et tips for å unngå snorking. Dette vil ikke kurere snorking, men det vil hjelpe kroppen vite når du skal slappe av for søvn. Sove på samme tid hver kveld, og du vil føle deg mer uthvilt, noe som vil eliminere grynt og hyppige lyder fra munnen eller nesen om natten, ifølge Disability-Resource.com. Få kroppen din vant til samme søvn vane hver kveld for en mer fredelig og rolig søvn.