Digidexo.com

Hvordan får jeg Prevensjon uten forsikring?

Hvordan får jeg Prevensjon uten forsikring?


Åtti-to prosent av ungdoms svangerskap i USA er ikke planlagt. En av de viktigste årsakene til ungdoms graviditet er mangel på prevensjon bruk, og veisperringer hunnen føler hun kan stå overfor fortelle hennes familie at hun er seksuelt aktiv. Andre årsaker til mangel på prevensjon bruk er at resepten ikke kan dekkes, og kan være dyrt, uten helseforsikring. Selv om tenåringer, eller andre seksuelt aktive voksne, ikke har helseforsikring, er det sentre og fasiliteter som gir prevensjon til selvkost eller for en liten avgift.

Hvordan får jeg Prevensjon uten forsikring?

Hvordan få Prevensjon uten forsikring

•  Gjennomgå familiens inntektsnivå og avgjøre om du eller din familie fall på eller under 200 prosent av den føderale fattigdomsgrensen. Hvis du oppfyller disse kriteriene, kan du være kvalifisert for Planned Parenthood ta ansvar Program, som gir gratis prevensjon, årlige eksamener og familieplanlegging utdanning.

Samle viktige arbeidsdokumenter som du kanskje trenger å ta med deg til å fullføre kvalifiseringskravene for Planned Parenthood ta ansvar Program.

Skulle du ikke møte Planned Parenthood inntektsnivå for gratis prevensjon, har du fortsatt kan være i stand til å skaffe prevensjon til en redusert pris på området helsestasjon. Sett til side mellom $ 10 og $ 20 per måned for å sette mot prevensjonsmetoder. Besøk klinikkene på månedlig basis for å motta hel måned sykluser, og husk å ta prevensjon daglig for å hindre uønsket graviditet.