Digidexo.com

Hemorrhoid Behandling uten kirurgi

Hemoroide, også ofte kalt peler, er definert som en tilstand kjennetegnet ved betennelse i vener som er tilstede i anal og rektale regioner. Noen av de vanligste faktorene som forårsaker hemorroider inkluderer straining under avføring, og utøve økt press på venene til stede i de nevnte regioner. Personer som lider av hauger ofte utvikler symptomer som overdreven blødning; kløe følelsen dermed forårsaker ekstrem ubehag. En Mayo klinikken studie rapporterer at nesten 50 prosent personer lider av hauger på et tidspunkt av livet. Men heldigvis mange effektive behandlingsmetoder er tilgjengelig bortsett fra operasjoner som hjelper i herding hemorroider helt.

Narkotika og medisiner

Leger ofte foreskrive visse disk kremer, medisiner og salver til personer som lider av hemorroider. Disse stoffer og kremer inneholder ofte komponenter som hassel og hydrokortison, som i henhold til en Mayo klinikken studie hjelp i å minimere størrelsen på hemoroide vev og dermed til slutt føre til at visne og falle ut av vevet. Dette reduserer ubehaget ved herding tilstanden. Disse kremene er vanligvis foreskrevet for sju til 10 dager; men deres overforbruk kan føre til alvorlige bivirkninger som utslett og tynning blant andre.

Minimal invasive metoder

Visse invasive former for behandlinger er også ofte anbefalt av leger til personer som lider av hemorroider. Noen vanlige invasiv behandling teknikker inkluderer gummi band ligation, skleroterapi og koagulasjon metoder. Gummibånd ligering er en form for invasiv behandling fremgangsmåte hvor 4-5 gummibånd plasseres nær hemoroide vev av pasientene. Disse bandene hjelp i å kutte av blodtilførselen nå vev og dermed resultere i deres visne og falle av innen sju til ti dager. I det sklerose behandling teknikk, er visse kjemiske oppløsninger injisert i hemorrhoid vev av individet. Disse kjemikaliene skade hemorrhoid vev og dermed bidra til å behandle tilstanden.

I koagulasjon opplegg får hemorroider eksponert infrarød og laserstråler som det hjelper på å skade det overskytende hemorrhoid vev og dermed kurere tilstanden ved resulterer i deres eventuelle falle av.

Naturlig behandlingsmetoder

Ulike naturlige metoder for å behandle pasienter som lider av hauger er også tilgjengelig. Noen slike felles naturlig behandlingstilbud omfatter anvende naturlige astringents som honning, aloe vera, trollhassel blant andre; og plassere en ispose på eksterne hemorrhoid vev som det bidrar til å redusere smerter og betennelse i blodårene. Leger også ofte anbefaler Sitz bad, som er en annen vanlig naturlig metode som brukes for herding hemorroider. I denne metoden, er pasienter laget for å sitte i et badekar fylt med varmt vann for rundt 15 til 20 minutter med vann nå sine anal regionen. Denne form for bading anbefales flere ganger om dagen som det varme vannet hjelper til å redusere smerten forbundet med hemorroider, og dermed redusere individets ubehag.