Digidexo.com

What Happens in Anger styring klasser?

What Happens in Anger styring klasser?


Anger management klasser er tatt av noen som har problemer med å kontrollere sitt sinne på en hensiktsmessig måte. I disse klassene er det en rekke aktiviteter rettet mot å hjelpe elevene lære å uttrykke sitt sinne på en produktiv måte. Hvis du er interessert i anger management klasser, eller må ta dem som et krav, lære hva som skjer i dem kan gi deg en idé om hva du kan forvente.

Avslapping

Avspenningsøvelser er vanlig i anger management kurs. Disse øvelsene viser en person visse verktøy de kan bruke til å squelch stigende sinne når det skjer. Øvelser kan inkludere dyp pusting, visualisering, chanting og telling, samt positurer som strekker eller yoga for å avlaste sinne.

Diskusjonsgrupper

Diskusjons perioder eller grupper er også vanlige aktiviteter i anger management klasser. For eksempel, i en gruppe noen kan begynne med å beskrive en nylig hendelse der han følte hans sinne kommer ut av kontroll. Med å diskutere dette med gruppen kan han få råd fra andre på hvor sinne stammer eller hva han kan gjøre neste gang for å kontrollere det.

Arbeidsbok Aktiviteter

En annen ting du kan forvente fra mange anger management kurs er arbeidsbok aktiviteter, som er gjort hjemme da diskutert i klassen. Disse aktivitetene kan omfatte regneark på konstruktive og destruktive ord, skrive ned dine følelser på visse emner, og sammenligner situasjoner der sinne er kontrollerte og ikke kontrollert.

Rollespill

Rollespill-aktiviteter i anger management kurs forberede deg for situasjoner der du trenger for å holde sinne kontrollert. For eksempel kan en person spille rollen som en uhjelpsom server mens den andre personen har til å kommunisere med dette problematisk person uten å ty til sinneutbrudd. Klassen klokker disse scenariene og får hendene på erfaring med å håndtere sinne induserende situasjoner.