Digidexo.com

Hvordan forberede en IUI og øke sjansene

Hvordan forberede en IUI og øke sjansene


En intrauterin prosedyren er gjort for å øke endringer for å bli gravid. Infertilitet kan lede deg til en IUI prosedyre. Som det fremgår av fruktbarheten Centers of Arizona, en kvinnes fruktbarhet avtar etter 37 års alder. Forut for en IUI prosedyre, bør prøver for å undersøke årsaken til infertilitet for å produsere en behandling plan som vil forbedre sjansene dine for å bli gravid.

Hvordan forberede en IUI og øke sjansene

Forberedelse

•  Ta fruktbarhet medisiner som foreskrevet av legen din. Medisiner som Clomiphene citrate (en oral medisin) kan hjelpe deg med å utvikle egg for befruktning.

La din lege for å overvåke etter tegn på eggløsning. Som det fremgår av Mayo Clinic, vil legen observere deg med en transvaginal ultralyd for å sjekke eggstokkene for follikler som til slutt vil bli egg nødvendige for befruktning under IUI. Transvaginal ultralydundersøkelser kan gjennomføres i løpet av en dag til en og en halv dag for å motta fruktbarhet medisiner.

Få blodet testet for økte nivåer av hormoner som inkluderer østrogen. Hormoner som østrogen er gitt ut i større mengder i løpet av egg utvikling.

Bruk en eggløsning testing kit. Sjekk urinen for tegn på forhøyet LH (luteiniserende hormon) ansvarlig for å utløse eggløsning.

Utarbeide en sædprøve for din lege. Få prøven til legens kontor innen 30 minutter av prøven blir produsert. Det vil ta to timer å behandle sæden for IUI.

Økende Fertilitets

Planlegge en avtale med legen din hvis du bruker en eggløsning testing kit som blir positiv. En IUI prosedyren skal gjennomføres innenfor en dag med en positiv test.

Få injeksjoner av humant choriongonadotropin (hormoner som produseres i løpet av svangerskapet) en dag før inngrepet hvis anbefalt av legen din. Injeksjoner av hCG vil gjøre deg eggløsning.

Tenk planlegger to IUIs. Som det fremgår av Fertility Plus, men noen studier tyder på at det kan være en 6 prosent økt sjanse for fruktbarhet med to IUIs.

ha samleie med partneren din etter IUI hvis din lege tillater dette. Hvis partneren din har en lav sædkvalitet, kan han øke mengden av sperm i livmoren, noe som vil øke sjansene for å bli gravid.

Hint

  • Forvent lys spotting for inntil to dager etter inngrepet. Umiddelbart søke legehjelp dersom spotting blir kraftig blødning ledsaget av store klumper.
  • Du kan oppleve det som kalles refluks, hvor væske lekker ut fra skjeden etter en IUI. Dette er normalt.
  • For å se etter tegn på eggløsning hjemme, vil du merke en økning i livmorhalsen væske.
  • Bruk en basal termometer for å sjekke for en liten økning i kroppstemperatur, som er en annen indikasjon på eggløsning.
  • Få blodprøver innen to uker etter en IUI å sjekke for graviditet hormoner.
  • Ikke fryse eller kjøle din manns sædprøve hvis han bringer prøven hjemmefra.