Digidexo.com

Foot Pain Relief produkter

Våre føtter komme oss herfra til dit. De satt i lange timer med flytting og bærer opp under vår vekt. Til tross for alt det harde arbeidet våre føtter gjør det, har vi en tendens til å ta hensyn til dem bare når de vondt. Foot smerte kan være uutholdelig, også; det kan kaste av hele kroppen ved å endre måten du gå, og hvordan du bære selv. Det er noen produkter tilgjengelig i dag som kan bidra til å avlaste foten smerte.

Årsaker til Foot Pain

Foot smerte kan være forårsaket av mange ting. Det kan være fysiske problemer med foten, for eksempel flate føtter, høye buer, liktorn, bunions eller sene problemer. Trange sko legge press på visse områder av foten, forårsaker sårhet og betennelse. Høye hæler belastning buen, noe som kan bli svært smertefullt, samt hælen av foten. Diabetes er en annen årsak til foten smerte. Nerve smerter forbundet med diabetes kan være ødeleggende.

Herbal Products

Mahanarayan olje er en av de beste urte produkter for foten smerte. Den er basert på sesamolje, og inneholder mer enn 30 essensielle urter. Det hjelper også nære føtter. Dens smertestillende kvalitet gjør mahanarayan olje for å lindre såre muskler og ledd. Heartland Natural Joint og Pain Cream fungerer også effektivt lindrer foten leddsmerter. Dette helt naturlig produkt inneholder arnica og emu olje, vel glukosamin sulfat, som bidrar til å øke mobilitet og hastighet helbredelse.

Andre alternativer

Menastil er en spray som kan bidra til å oppveie ødeleggende foten smerte. Therarub er en krem ​​som kan brukes i forbindelse med Menastil til ganske inflammasjon og lindre smerte. Kremen virker på muskler i foten, så vel som leddene. Betacaine er et annet alternativ. Når gnidd direkte inn i hud og vev, det lindrer foten smerte. Betacaine inneholder lidokain, som er en aktuell smertestillende.

Oral medisiner for Foot Pain

Tramaden tilbyr et farmasøytisk-grade, reseptfrie formelen for smertelindring. De to viktigste ingrediensene, celadrin og bromelain, fremme helt naturlig smertebehandling. Tramaden har også ingen av de skadelige bivirkningene av Vioxx og Celebrex.

Arch Støtter

Foot smerte kan være relatert til buene av foten. Mange typer fottøy gir ikke full støtte, som på sin side stammer buene. Sette inn bue støtter inn i dine sko kan hjelpe. De ekstra støtter holder hele foten i riktig posisjon for stående og gående. Arch støtter også bidra til bedre holdning ved å holde kroppen justert.

Ortopediske sko

Avhengig av hva som forårsaker problemet, kan det hende du må bruke ortopediske sko for å lindre foten smerte. Diabetikere ofte ha stor nytte av spesielle sko. Style av Jacquie bærer spesialdesignet fottøy linjer for menn, kvinner og barn.