Digidexo.com

Bivirkninger av Muira Puama

Bivirkninger av Muira Puama


Muira puama er en urtemedisin innfødt til Amazonas regnskog. Native Amazonas brukte den til å behandle seksuell dysfunksjon, som en kur for skallethet og som en beroligende tonic. Muira puama anses generelt trygt for forbruk på grunn av sin historie med medisinsk bruk. Muira puama har færre og mindre alvorlige bivirkninger så vanlige reseptbelagte legemidler for samme plager.

Blood Pressure

Muira puama øker blodstrømmen til bekkenet og er klassifisert som et sentralstimulerende; disse to egenskapene kan føre til en økning i blodtrykket hos følsomme individer. Denne økningen er vanligvis forbigående, men folk som har eksisterende blodtrykk komplikasjoner bør diskutere muira puama med sin lege først.

Søvnløshet

På grunn av den stimulerende natur Muira puama, er søvnløshet kanskje den hyppigst rapporterte bivirkningen. Personer som er utsatt for søvnløshet bør begrense sitt inntak av Muira puama og få rikelig med mosjon i løpet av dagen, slik at når det gjelder tid for søvn, ikke rastløshet ikke følge. Mens du tar Muira puama, bør du også begrense koffein.

Ereksjon

Muira Puama virker på penile funksjon todelt: Det øker blodsirkulasjonen i regionen og fører til at penis blir hardere. En mulig bivirkning, som med alle behandlinger for erektil dysfunksjon, er den evigvarende ereksjon, som varer i timevis uten stans. Denne tilstanden krever kirurgisk oppmerksomhet og bortfall av Muira puama.

Forberedelse

Muira puama er ineffektiv hvis ikke forberedt på riktig måte. De aktive bestanddeler i murira puama er ikke vannløselige, de er heller ikke fordøyelig hvis tatt muntlig. Den eneste måten å få full nytte av Muira puama er å kjøpe muira puama flytende ekstrakt som har blitt blandet med alkohol i skjær form. Før hver inntak må utsettes for intens varme væske i minst 20 minutter. Du kan ikke kjøpe muira puama som leveres klar for inntak.