Digidexo.com

Kan du virkelig kjøpe reseptbelagte piller på nettet?

Kan du virkelig kjøpe reseptbelagte piller på nettet?


Online apotek tilbyr kundene en praktisk måte å kjøpe reseptbelagte piller og andre medisiner over Internett. Men som med alle Internett-transaksjoner, er det viktig å utvise forsiktighet når du kjøper medisin på nettet.

Funksjon

Sammenlignet med sine murstein og mørtel kolleger, internett apoteker gi kundene med et privat og vanligvis mindre kostbare handleopplevelse.

Fordeler

Kundene kan fylle nye resepter og overføre gamle resepter online. Mange Internett-apotek tilbyr også fordeler som automatisk påfyll, bulk rabatter og tilgang til en registrert apotek.

Betraktninger

De fleste nettapoteker nekter å dispensere reseptbelagte legemidler uten et skript.

Identifikasjon

The National Association of Boards of Pharmacy (NABP) har laget en liste over internett apoteker som passerer sine strenge akkreditering standarder. Foreningen anbefaler også LegitScript, et nettsted som lar kundene å sjekke legitimiteten av nettapoteker ikke akkreditert av NABP.

Advarsel

Innkjøp medisin online innebærer gi fra seg personlig informasjon og eksponerer kjøpere til potensielle farer som forfalsket eller feil medisinering. Shopping på en legitim online apotek bidrar til å redusere disse risikoene.