Digidexo.com

Finnes det alternative behandlinger til plastisk kirurgi for Puffy Eyes?

Poser under øynene kan oppstå på grunn av en rekke årsaker, blant annet mangel på søvn, allergier eller vann oppbevaring. Huden under øynene er tynn og følsom, og på grunn av dette, sveller det enkelt. For mer vedvarende øye poser, er det mulighet for kirurgisk korreksjon. Men hvis du ønsker noe ikke fullt så drastisk, er det en rekke måter å bekjempe øye poser hjemme.

Diett

Reduser mengden salt mat du forbruker. Salt hjelper deg beholde vann, og hvis øyet puffiness skyldes væskeansamlinger, kan redusere natrium inntaket hjelpe. Drikk rikelig med vann hver dag. Vannretensjon kan være et resultat av dehydrering. Legg til flere fettsyrer i kostholdet ditt, spesielt fiskeoljer.

Aktuelt Behandlinger

Avkjølte teposer plassert på øynene dine kan bidra til å redusere hevelse. Ifølge Total-Health-Care.com, de beste til te er indisk, kamille eller røde bringebær blad te-poser. Du kan også legge kult agurk, kuttet fiken, eller rå potetskiver på øynene dine til å berolige irritasjon, eller du kan ta en halvliter varmt vann og legg i en klype salt. Suge noen vatt makeup pads i denne blandingen, deretter bruker under øynene dine til å hjelpe til med poser. Du kan også suge bomull pads i trollhassel eller en honningvann. For å gjøre honning vann løsning, helle en halvliter kokende vann over en håndfull av øyentrøst, sil og tilsett 3 ss. honning. La bomull pads mot nedre øyelokk i 20 minutter.

Du kan gjøre flere ansikt vasker for å berolige dine puffy øyne. Bland en dråpe hver av sitron og lavendel til en teskje av kokt vann og gjelder for øynene dine. Du kan utvanne noen elderflower i vann og bruke det som et ansikt vask for øynene dine. For å redusere øye hevelse, bland chickweed, reinfann eller brønnkarse å skape en fuktighetskrem for å redusere øye hevelse. Bland noen av disse urter med en c. vann eller melk og la det småkoke. La den avkjøles, da gjelde for øynene dine. Du kan også stamme urte deler av denne løsningen ut, tørk dem og sette dem i cheesecloth eller muslin og bruke dem direkte i øynene. En enkel ansiktsvask i kaldt vann kan også hjelpe lindre dine øyne.