Digidexo.com

Hvordan du raskt miste vekt gratis

Hvordan du raskt miste vekt gratis


Å miste vekt kan være akkurat det du trenger for å komme i gang på veien til en sunn livsstil. Mens mange vekttap programmer er tilgjengelig for en avgift, kan du omgå dem og gå ned i vekt for gratis.

Hvordan du raskt miste vekt gratis

Opprett og forplikte seg til en handlingsplan. Bestemme hvor mye tid du ønsker å jobbe på dine mål. For eksempel sette en tre måneders mål og mister 10 pounds. Bestem deg for de fysiske aktivitetene du ønsker å gjøre, samt datoer og klokkeslett. Utvikle en spiseplan som innebærer fem små måltider om dagen. Drikke seks til åtte glass vann daglig for å holde hydrert. Utøve eller delta i moderat til intens fysisk aktivitet i 45 minutter, fem dager i uken. Inkluder 30 minutter med kardio som gåing, jogging, sykling og svømming, for utholdenhet bygningen.

Be et familiemedlem eller en venn til å holde deg ansvarlig for å holde seg til dine mål.

Ta og dokument vekt og kropp målinger av brystet, midje, hofter, øvre høyre lår, høyre kalv, og høyre arm (biceps / triceps-området) for fremgang sjekker.

Identifiser hindringer som kan overflate og hindrer din fremgang eller plan. Tenk på løsninger for disse hindringene slik at du vet akkurat hva du skal gjøre når de står overfor en.

Få syv til åtte timers søvn hver natt, slik at kroppen din skal ha tilstrekkelig hvile.

dokumentere framgang på en ukentlig basis. Spill inn vekt, mål, mulige hindringer og løsninger.

Juster planen hver tredje til fjerde uke for å holde det engasjerende og effektive.

Hint

  • Belønn deg selv ukentlig for prestasjoner.
  • Vær tålmodig.
  • Hvis du har råd til det, få legens godkjenning før du starter din vekttap eller treningsprogram.