Digidexo.com

Hvordan beregne vekttap hos menn

Hvordan beregne vekttap hos menn


Når du arbeider på en sunnere deg, bør fokuset være å spise riktig, trene regelmessig og fører en sunnere livsstil. Vekttap, skjønt, er en trøstende og oppnåelige mål som kvantifiserer fordelene med dine livsvalg. For menn som jobber med å forbedre deres helse, beregning vekttap er en enkel måte å spore fremgang og føler seg godt om deres innsats. Putting tall til bedre helse instills stolthet eller kan signalisere når du har gått av sporet.

Hvordan beregne vekttap hos menn

•  Vei deg i begynnelsen av ditt nye kosthold, mosjon eller livsstil rutine endring. Regelmessig tar opp vekten din som du avanserer med din vekttap programmet.

Beregn veie tap ved å trekke din nye vekt fra startvekt. Dette gir deg antall pounds du har mistet. For menn, kan dette tallet være misvisende, som menn ofte gå ned i vekt raskt, deretter stagnere eller sette den på igjen.

Bestem vekttap prosentandel ved å dele antall pounds du har tapt av den opprinnelige vekt, og deretter multiplisere resultatet med 100. For eksempel, hvis du har mistet 15 pounds og du startet på 150, har du mistet 10 prosent av din kroppsvekt.

Hold sikker spise og trene praksis. Ikke bli besatt med antall pounds du har mistet. Holde fokus på å opprettholde en sunn livsstil for å fremme god helse og ren levende.