Digidexo.com

Er en Throbbing Neck et tegn på høyt blodtrykk?

Er en Throbbing Neck et tegn på høyt blodtrykk?


Høyt blodtrykk, eller hypertensjon, er en vanlig tilstand som oppstår når hjertet er tvunget til å pumpe mer blod, typisk gjennom tykkere arterier. Tilstanden ofte forblir uoppdaget i mange år, delvis på grunn av mangelen på symptomene.

Funksjon

Gitt at høyt blodtrykk sjelden, om noensinne, presenterer med symptomer, er en hals som føles som om det er bankende vanligvis ikke indikasjon på tilstanden.

Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, hvis symptomer på høyt blodtrykk vises, er blodtrykket vanligvis allerede på et farlig nivå. Symptomer inkluderer neseblødning, kjedelig hodepine og sporadiske følelser av svimmelhet.

Hypertensjon Behandling

Hypertensjon behandling vanligvis innebærer medisiner som ACE-hemmere for å bidra til å senke blodtrykket. Disse er ofte kombinert med en endring i dietten, en reduksjon i mengden av natrium-dere svelges og regelmessig trening.

Throbbing Neck Årsaker

Selv om ikke en indikasjon på høyt blodtrykk, kan noe så lite som en enkel muskelspasmer et bankende hals. Ifølge FamilyDoctor.org, det kan også være en indikasjon på en spinalskade.

Behandling

Hvis bankende hals er forårsaket av en muskel belastning, er det bare å ta noen over-the-counter smertestillende og bruke varme til det berørte området kan hjelpe.