Digidexo.com

Hvilke dyr er hvit og svart?

Hvilke dyr er hvit og svart?


Selv i det varierte, fargerike dyreverdenen, noen dyr er rett og slett, vakkert svart og hvitt. Fra små fugler til store pattedyr, det finnes utallige dyr som har svart og hvit farge.

Fugler

Gruppen av svarte og hvite fugler inkluderer Clarks Nøtteknekkeren, urfolk til den amerikanske Vesten; pingvinen, som farging gjør det synes å være iført en dress; og to arter av sangfugl, den blackpoll sangfugl og den svarte og hvite sangfugl. Den berømte ørn, svart-avkortet vireo, den bobolink og white-throated spurv er også svart og hvitt.

Familiar Dyr

Se deg rundt - det er lett å se svarte og hvite dyr i det virkelige liv på en daglig basis. Kyr, for eksempel, er ofte svart og hvitt. Stinkdyr har avslørende hvit stripe ned sine sorte ryggen som forteller oss om å holde seg unna eller sprayes. Dalmatinere, en populær hunderase, er født helt hvite, men raskt ta på all-over svarte flekker. Flekkete katter er farget svart og hvitt, ofte måfå og med fascinerende resultater.

Store Katter og Bears

Snow Leopard er hvit med svarte flekker. Den hvite tigeren er hvit med sorte striper. Nesten utelukkende, pandabjørner har hvite hoder og rygger, med svarte flekker på øynene, sorte ører, sorte forbena og svarte hind kvartalene. Koala bjørn, teknisk klassifisert som et pungdyr, er stort sett lys svart med hvite flekker på ørene og brystet.

Andre dyr

Sebraen er trolig den mest kjente svart og hvitt dyr, men det finnes andre også. Den ruffed lemur og fjellrev er to flere medlemmer av den svarte og hvite klubb, som er spekkhoggeren, noen gnagere, som mus og marsvin, sauer, geiter og ris-papir butterfly.