Digidexo.com

Hvordan bli kvitt cellulitter med ernæring

Cellulitt beskriver fettansamlinger under overflaten av huden som gjør huden først fordypninger. Det ser vanligvis på hofter, lår og rumpe. Det er mer vanlig hos kvinner på grunn av måten fett, muskler og bindevev distribueres i huden. Ifølge medicinenet, er cellulitter forårsaket av fettlagrene presser på og forvrenge bindevev under huden, noe som resulterer i lumpiness.

Hvordan bli kvitt cellulitter med ernæring

•  Spis et sunt kosthold. Hvis du spiser sunnere mat, kan du redusere mengden av væske i kroppen. Dette vil forbedre utseendet på huden samt din generelle helse. Det er ingen bevis for at noen spesifikke cellulite dietter er effektive. Prøv å spise balanserte måltider, med frukt, grønnsaker og magre proteiner.

kutte kalorier for å miste overflødig kroppsfett. Fordi cellulite er forårsaket av fett innskudd, er det beste du kan gjøre for å fjerne overflødig vekt fra kroppen din. Reduser ditt daglige kaloriinntak. Også redusere mengden av fett, karbohydrater og natrium i kostholdet ditt. Øke inntaket av fiber.

Kombiner god ernæring med trening. Styrke condition og aerob trening vil holde kroppen sunn og redusere overflødig kroppsfett. Kombiner fysisk aktivitet med god ernæring og du vil være på vei til å redusere fettinnhold og forekomsten av cellulitter.

Hint

  • Det er noen annen behandling som er godkjent av Food and Drug Administration som kan brukes for å redusere cellulitt. En massasje behandling som kalles Endermologie bruker rullende maskiner å massere områder av huden inni et kammer. Behandlingen er dyr og vanligvis krever flere behandlinger for at den skal være effektiv. Den er ment for midlertidig reduksjon av cellulitter.
  • To lysterapi behandlinger er godkjent for midlertidig reduksjon av cellulitter utseende. TriActive kombinerer en laserenhet med suging av huden. VelaSmooth kombinerer laser og massasje terapi. Disse er enda mer kostbart enn massasjebehandlinger.
  • Kosttilskudd hevder å redusere cellulitter. Ingen studier har vist seg å være effektive. Noen av dem kan også være skadelig for din helse eller samhandle med andre reseptbelagte medisiner.