Digidexo.com

Enkle måter for menn å miste vekt

Enkle måter for menn å miste vekt


Menn som ønsker å se bra ut på stranden - eller bare føler bedre om seg selv - bør vurdere å miste magen fett. Ifølge Mayo Clinic, menn er mer tilbøyelige til å få vekt i midjen - som kan føre til medisinske problemer som hjertesykdom og søvnapné. Det finnes enkle måter for menn å miste vekt. Det tar bare engasjement.

Eat Right

Nøkkelen til å miste vekt er å starte hver dag med rett type frokost, i henhold til menns helse. Sett ned smultring eller sukkerholdig frokostblanding og har noen eggerøre og pølse. Snarere enn kaffe med sukker, har noen appelsinjuice. Sunnere frokost som inneholder proteiner og redusere sukker vil hjelpe deg å føle deg energi lenger og redusere fristelsen til å snack i løpet av formiddagen. Reduserende sukker vil også hjelpe deg å miste vekt. The Mayo Clinic foreslår å kutte ned på porsjonene du spiser for å gå ned i vekt raskt. I stedet for to smørbrød til lunsj, bare spise en. I stedet for en soft drink, har vann. De små endringer i kostholdet ditt kan gjøre en umiddelbar innvirkning på vekten din.

Drikk vann

Ifølge Leserens Digest, hvis den gjennomsnittlige amerikaner mannlige drakk vann i stedet for brus han kunne miste et gjennomsnitt på 25 pounds i året. Snarere enn å drikke en sukkerholdig sportsdrikk mens du trener eller spiller sport, drikke vann. Det fylles kroppen din og kan gjøre at du føler deg mer full enn sukkerholdige drikker.

Spise oftere

Gutta som spiser tre sunne snacks og tre sunne måltider om dagen vil begynne å se et vekttap, ifølge menns helse. Sprer ut å spise i løpet av dagen setter fart på stoffskiftet. Du vil også føle deg mindre sulten, som hjelper deg slutte å spise usunn snacks.

På kontoret

Det er noen enkle måter du kan begynne å miste vekt på kontoret. Snarere enn å bruke selskapet telefonsystem å ringe en kollega i bygningen, gå bort til pulten hennes og snakke med henne. Ta trappen i stedet for heisen. Få opp en gang i timen og ta en rask spasertur rundt på kontoret. Når du kombinerer disse enkle øvelser med bedre matvaner, vil du miste vekt raskt.

Belønn deg selv

Bryte de dårlige matvaner kan være vanskelig. En måte å holde seg på den nye kosten er å tillate deg selv en dag i uken der du kan spise hva du vil - i begrensede mengder. Hvis du overdrive det vil du begynne å gjenvinne noen vekt du har tapt. Hvis du tillater deg selv to stykker av pizza til lunsj på fredag, men du vil tilfredsstille dine krav og lettere holde seg sunn spising plan.