Digidexo.com

Muskelstyrke og utholdenhet aktiviteter

Muskelstyrke og utholdenhet aktiviteter


Muskel utholdenhet og muskeltrening går hånd i hånd. Muskelstyrke er den optimale styrken av muskelvevet under trening, og er ikke bærekraftig gjennom lengre intervaller. Muskel utholdenhet er musklenes evne til å holde bøye for lengre perioder av gangen og er bærekraftig. Aktiviteter som utvikler muskelvev utholdenhet til slutt vil utvikle utholdenhet av muskelen. Begynne å trene hjemme så vel som på gymsalen. Utvikle en vekt øvelse diett. Lær hvordan du skal gjøre bruk av vekt maskiner for å styrke biceps, lats, brystmusklene, magemusklene, og firemannsrom. Kardiovaskulære øvelser som utnytter musklene, som løping og svømming, kan også legge til rette for muskelvekst.

Push Ups

Push-ups er en muskel utholdenhetstrening, fordi den utnytter kroppsvekt av menneskekroppen, og deretter bidrar til å utvikle styrken i legemet. Utfør sett med 10 push-ups og gradvis øke antall som du blir komfortabel med dem. Gjør ett sett, deretter hvile musklene for et sekund og gjøre det igjen for et ekstra sett. Mens du utfører push-ups, satt føttene sammen og armene i skulderbredde fra hverandre. Fortsett å holde ryggen rett og jevnt senke kroppen. Trykk på kroppen vekk fra gulvet og rette opp underarmene. Ikke glem å puste inn på vei ned og puster på vei opp.

Jogging

Mens muskelstyrke sentre i styrke og evne til muskelen for korte perioder av gangen, muskel utholdenhet sentre på de langsiktige kvaliteter av muskelvev i stedet. Jogging utvikler utholdenhet innen bena og underarmer og gradvis forbedrer muskel utholdenhet. Begynn med korte avstander går og gradvis arbeide opp til lengre avstander som kroppen din blir akklimatisert. Dette utvikler utholdenhet gradvis.

Bench Press

For å utføre benkpress, trenger du frie vekter eller manualer. Ligge med ansiktet opp på en benk med føttene fast på gulvet. Øynene dine bør være rett under kanten på linjen du vil heves. Hold bar av vekter og gradvis bringe vekten til toppen av overkroppen mens du holder håndleddene rette. Utfør denne kontrollert bevegelse for å fullføre et sett med 12 reps. Denne typen løfte trening bidrar til å forbedre torso og skulder muskler.

Svømming

Svømming er faktisk en fullstendig øvelse som gjør bruk av motstanden i vannet for å utvikle muskler. Vannets motstand er liten, noe som i sin tur gjør den egnet for muskel utholdenhet i stedet for muskelmasse bygningen. Svømming for en halv time til en time per dag vil forbedre generelle muskel styrke og utholdenhet. Endre svømmeteknikker for ideelle resultater.