Digidexo.com

Fordeler med Omega 3 fiskeolje for overgangsalder

Fordeler med Omega 3 fiskeolje for overgangsalder


Menopause er en naturlig biologisk prosess hos kvinner, som betegner slutten av fruktbarhet og menstruasjon. De fleste kvinner bruker om lag en tredjedel av sitt liv i eller etter overgangsalderen. De hormonelle endringer i kroppen kan resultere i mild til alvorlige fysiske og følelsesmessige endringer i kvinnen, som hetetokter, humørsvingninger og høyere risiko for hjerte-og karsykdommer. Mens det er medisiner for overgangsalder symptomer, naturlig rettsmidler som omega-3 fettsyrer hjelpe så godt.

Redusere hetetokter

Hetetokter og nattesvette er vanlige hendelser i livet til en kvinner går gjennom overgangsalder, på grunn av svingninger i hormoner og redusere østrogen. Omega 3 fiskeolje kan bidra til å redusere hetetokter at kvinner i overgangsalderen erfaring, noe som kan skyldes reaksjoner med nevrotransmittere. Ifølge WomentoWomen.com, et team av italienske forskere i 2005 gjennomført testing som viste en "progressiv og meget signifikant reduksjon" i hetetokter fra vanlige doser av omega-3.

Reduser Symptomer på depresjon

Depresjon hos kvinner i overgangsalderen er også på grunn av varierende hormoner, samt en mental stigma at fruktbarheten er stans. Mens noen kvinner kan ønske denne endringen, andre synes det utløser depresjon. Å ha et regelmessig inntak av omega-3 fiskeolje kan beskytte kvinner fra depresjon symptomer med opp til 29 prosent, ifølge Journal of Affective Disorders.

Forebygge hjerte sykdom

Menopausale kvinner har en økt risiko for hjertesykdom og osteoporose, så det er viktig å beskytte hjertet og bein. Omega 3 fiskeolje kan senke kolesterolnivået, bedre blodtrykk, bedre blodsirkulasjon og styrke bein og ledd i en kvinnes kropp, ifølge University of Maryland Medical Institute. Fiskeolje beskytter hjertet og blodårer samt ved å redusere triglyseridnivåer. Kvinner over 40 spesielt trenger dette ekstra beskyttelse. For kvinner på konvensjonell hormonbehandling under eller etter overgangsalderen, tar omega-3 er svært gunstig, siden disse hormonene kan øke triglyserider betydelig.

Balansere hormon nivåer

Humørsvingninger dessverre går hånd i hånd med overgangsalderen på grunn av hormonvariasjoner. Omega-3 fiskeolje kan ikke bare balansere ut hormoner som forårsaker hetetokter og nattesvette, men også hormoner som kan føre til overgangsalderen vektøkning og humørsvingninger. Ta daglige tilskudd av disse omega-3 fettsyrer bidra til å regulere den hormonelle balansen for å skape en mer balansert sinn og kropp.

Redusere betennelse

Betennelse er en av hovedproblemene i overgangsalderen som kan føre til en rekke andre plager eller ubehagelige bivirkninger. Omega-3 fettsyrer i fiskeolje bidrar til å redusere betennelse og tørrhet, lettelser mange av problemene at menopause årsaker, for eksempel betent tannkjøtt, hovne føtter eller hender, vaginal tørrhet, tynning hud og hår, tørr hud, leddsmerter og tørre øyne.