Digidexo.com

Hva er fordelene med LHE Laser behandling?

Hva er fordelene med LHE Laser behandling?


Personer som lider av mild til moderat akne ofte bruke aktuell kremer som inneholder benzoylperoksid, retinoider eller anti-inflammatoriske stoffer. De med mer alvorlig akne, kan imidlertid søke alternative løsninger. The Food and Drug Administration har godkjent flere typer laser og lys terapi for behandling av akne. Pulset lys og varmeenergi (LHE) terapi kan brukes i vanskelige tilfeller av akne som ikke har svart positivt til tradisjonelle medisiner og behandlinger.

Dreper bakterier

En viss type bakterier som kalles Propionobacterium acnes, eller P. acnes, infiserer porene i folk med acne. Bakteriell infeksjon fører til betennelse og rødhet assosiert med akne. Lyset fra LHE behandling fører til en type molekyl som kalles porfyriner for å frigjøre oksygen. Dette oksygen dreper P. acnes bakterier, fjerne en viktig kilde til irritasjon og betennelse huden. Den anti-bakteriell handling av LHE behandling reduserer symptomer på akne.

Reduserer talgproduksjon

En annen kilde til akne er overdreven produksjon av talg eller hudfett, av kjertler. Mange over-the-counter aktuell kremer målrette oljeproduksjon, men LHE behandling fungerer mer effektivt for å redusere sebum nivåer. Varmen fra lasere i LHE reduserer størrelsen av talgkjertler, og får dem til å redusere oljeproduksjonen. LHE dermed rettet mot en annen betydelig kilde til akne og renser porene mer effektivt enn tradisjonelle tilnærminger.

Langtidseffekter

Aktuell kremer og geleer redusere oljeproduksjonen og oppnå midlertidig lindring fra akne symptomer. LHE imidlertid fjerner kilden akne problemer, og resulterer i en langsiktig løsning. Ifølge nettstedet Skin Care Physicians, en fersk studie viste at etter en fire ukers kurs av LHE behandling, mild til moderat akne vesentlig forbedret. Positive effekter fortsatte opp til to måneder etter siste behandling. LHE behandling er dermed en trygg langsiktig løsning på akne problemer.