Digidexo.com

Ting å senke høyt blodtrykk

Ting å senke høyt blodtrykk


Som hjertet er en av de hardeste arbeids og viktigste musklene i kroppen, er det viktig å ta vare så godt som av det som mulig for å sikre en lengre, sunnere og mer fornøyd liv. Det er viktig å ta hensyn til alle og ethvert tegn på uregelmessigheter med hjertet og sirkulasjonssystemet, spesielt høyt blodtrykk. Mens det er mange reseptbelagte medisiner som kan gjøre dette, trenger du ikke alltid trenger å ta piller for å gjøre deg bedre. Noen ganger bare livsstilsendringer kan gjøre det samme.

Spis mindre natrium, mer kalium

De fleste amerikanere spiser for mye natrium, ifølge Mayo Clinic. Natrium øker blodtrykket betydelig. På samme notat, amerikanere spiser også altfor lite kalium, som senker blodtrykket betydelig. Uten disse balanserer i kroppens kjemi, er blodtrykket generelt høyere. Å spise mindre salt mat eller mindre salt i generelle og mer kalium-rik mat, som bananer og mest friske grønnsaker, er en fin måte å begynne å senke blodtrykket.

Begrense alkoholforbruket

Ifølge Mayo Clinic, kan konsumere alkohol være både bra og dårlig for hjertet og blodtrykket. I små mengder - et glass til et glass og en halv vin per dag - alkohol kan bidra til å forhindre hjerteinfarkt og hjertesykdommer og lavere blodtrykk betraktelig. Dette er grunnen til at en drink er et flott middel for voldsomt stress - men en drink, ikke mange. Den beskyttende effekten er tapt når stadig drikking skjer, og kan føre til en dramatisk økning i blodtrykk sammen med en myriade av andre helseproblemer.

Unngå tobakk produkter eller slutte å røyke

Som er sagt gang på gang av de fleste medisinske myndigheter, røyking er en av de mest skadelige tingene du kan gjøre for kroppen din. Av alle sine skadelige effekter selv, røyking øker blodtrykket mer enn omtrent alt annet du kan konsumere i hverdagen, som varer opptil en time etter at du er ferdig med å røyke, ifølge Mayo Clinic forskning. Kjemikalier i sigaretter kan skade blodårene dine, forårsaker dem til å sprekke i fremtiden. Passiv røyking kan føre til lignende mengder skade også. Slutte å røyke, men kanskje den vanskeligste delen av å redusere blodtrykket hvis du er en røyker, er kanskje det viktigste du kan gjøre når redusere blodtrykket.