Digidexo.com

Hvordan Grow Hair tilbake med Diet

Hvordan Grow Hair tilbake med Diet


Det er bred enighet blant leger og ernæringseksperter at hårtap kan tilskrives et par ting: arvelighet, stress, et høyt nivå av DHT hormon og underernæring. Dessverre, kan arvelighet og stress ikke avhjelpes gjennom kosthold, men hvis legen din fastslår at mangel på ernæring er å klandre for hårtap, legge visse næringsstoffer i kostholdet ditt kan hjelpe med hårvekst. Det er noen viktige matvarer, hvis spist regelmessig og i gjennomsnittlig deler, som kan fremme hårvekst, og de er enkle å finne og relativt billig.

Hvordan Grow Hair tilbake med Diet

Spis et variert kosthold av Whole Foods Rich med næringsstoffer

Aminosyrer er avgjørende for hårvekst, så får nok protein er viktig. Spis høy-protein matvarer som kjøtt og fjærfe, egg, laks, tofu, bønner, egg, yoghurt og cottage cheese. For fisk og kjøtt, er den gjennomsnittlige servering omtrent på størrelse med en kortstokk, og meieriprodukter er generelt en halv kopp. Varier proteinkilder til hvert måltid.

To menn mangelfull i vitamin B har vist hårvekst når gitt vitamin-B kosttilskudd. Dyrestudier har også knyttet B-vitaminmangel til håravfall. For å legge til B-vitaminer til kosthold, spise hele korn, kjøtt, egg, fjærkre og kli frokostblandinger, eller ta en B-kompleks supplement.

Vitamin E forbedrer oksygenopptak og dermed forbedrer blodsirkulasjonen til hodebunnen, noe som hjelper håret å vokse. For vitamin E, spise avokado, nøtter og frø, og sunne oljer som olivenolje. En vitamin-E tillegg på 400 IE per dag er også gunstig.

Studier viser mennesker med håravfall viser ofte lave jernnivåer i blodet. For å øke jerninntak, spise mørke bladgrønnsaker, hele korn, egg, dadler og rosiner, magert kjøtt og lever. Iron kosttilskudd kan være farlig, så hold deg til jern-rik mat med mindre legen diagnostiserer jernmangel gjennom blodprøver og foreskriver et supplement.

Essensielle fettsyrer bidra til å forbedre teksturen i håret, redusere skjørhet. For EFAs, spise laks og sunne oljer som linfrø, olivenolje eller druekjerneolje.

Hint

  • Hvis en lege avgjør din hårtap skyldes høye nivåer av DHT hormon, kan grønn te hjelpe.
  • Hvis du har en ubalanse i mage-tarmkanalen som fører til hårtap, spise yoghurt med live aktive kulturer.
  • For menn, dersom legen attributter hårtap til høy testosteronnivå, spise en lav-fett diett begrenset i animalske produkter.
  • Ta alltid kontakt med helsepersonell når du starter en diett.