Digidexo.com

Abacore hårvekst Treatment

Abacore hårvekst Treatment


Avacor er et hår tap behandling tilgjengelig for både menn og kvinner. Avacor sin Legens Aktuelt Formula er det eneste produktet i Avacor linje av produkter inneholder Minoxidil, et stoff vist seg å regrow hår. Det har vært flere forbruker krav arkivert mot Avacor, lading at Avacor har fordreid sitt produkt og oppblåste påstander om effekt i regrowing hår.

Legens Formula

Avacor tilbyr produkter rettet mot behandling av hårtap for både menn og kvinner. Avacor er aktuell formel for kvinner inneholder 2% minoxidil, mens mennenes formel inneholder 5 prosent Minoxidil. Den aktuelle formelen inneholder Minoxidil (kjent som Avacor lege formel), den eneste FDA-godkjente stoffet for Veksten.

Minoxidil

FDA utestengt markedsføringen av alle over-the-counter hårvekst produkter, med unntak av de produkter som er spesielt godkjent av etaten. Som i 2010, har bare Minoxidil og finasterid er godkjent som effektive hårvekst narkotika. Minoxidil er funnet i Rogaine og Avacor, mens finasterid er funnet i Propecia. Disse tre produktene er alle tilgjengelige i aktuelle formuleringer.

Bruk

Avacor bruker et tredelt system som fremmer Veksten. Det første trinnet er en "skalp avgifte shampoo;" den andre, legens Formula; den tredje, "Nutricap." I tillegg til en liten mengde av FDA-godkjente minoxidil, inneholder Avacor en rekke vanligste funnet urter for å befeste sitt produkt: ginko, så Palmetto, og kjerringrokk er alle funnet i Avacor. Bare minoxidil er bevist å regrow hår.

Bivirkninger

Avacor er ikke forbundet med noen felles, store bivirkninger. Imidlertid kan et lite antall brukere oppleve svimmelhet, hodepine eller vektøkning. Alle som opplever noen av disse bivirkningene må øyeblikkelig avbryte Avacor og oppsøke lege. Vanlige, mindre bivirkninger inkluderer lokal irritasjon eller hudreaksjoner og mild halsbrann eller kvalme.

Ulempene ved Avacor

Avacor koster ca $ 230 for en 2 til 3 måneders tilførsel av produkt som i 2010, å sette et års forbruk over $ 1.100. Det er ingen peer-reviewed kliniske studier indikerer Avacor er en effektiv Etterveksten behandling alternativ. Etterveksten kan ta opptil åtte måneder for kvinner og tolv måneder for menn. Gitt kostnader og mangel på kliniske funn, kan Avacor være en dyr gamble for ethvert individ håper på Veksten.