Digidexo.com

Hva er Reservatrol?

Resveratrol kan virke som en nylige oppdagelsen, men dens eksistens har vært kjent siden 1940 av den nylige oppdagelsen i huden av druer har initiert ny interesse for dette stoffet. Antakelsen utløser denne nye interessen er dens mulige forbindelse til "franske paradokset" --- det faktum at vin kjærlig fransk spise en diett høy i mettet fett og likevel har lav forekomst av hjertesykdom. Muligheten for at et stoff som resveratrol kan reversere eller stanse effekten av mettet fett i kroppen kan være en grunn til å vurdere å supplere med resveratrol.

Definere Resveratrol

Stoffet resveratrol finnes i visse planter, frukt og frø, og senest i huden av druer. MD Anderson Cancer Center beskriver resveratrol som blir gjort av planter "for å hjelpe forsvare seg mot invaderende sopp, stress, skader, infeksjoner og for mye sollys." Resveratrol er en polyfenoliske sammensatte eller polyphenol. Polyfenoler er kjent for å ha antioksidant effekter. Antioksidanter hjelpemiddel i å nøytralisere og å minimere skade av frie radikaler i legemet.

Finne Resveratrol

Reservatrol ble opprinnelig plassert i røttene av den hvite hellebore lilje i 1940 av Dr. Takaota. Det ble senere plassert i røttene av knotwood i 1963 Knotwood, også kjent som Polygonum cuspidatum, er den rikeste naturlige kilde til resveratrol kjent for å date. Verdens oppmerksomhet ble igjen rettet mot resveratrol da det ble oppdaget i huden av druer. Denne kunnskapen førte til foreningen av resveratrol som forklarer de kardiovaskulære effekter som finnes i vin.

Hemming av influensa A

The Journal of Infectious Diseases publiserte en artikkel i 2005 som skisserer testing av resveratrol på Influensa A replikering. The testing utført på mus, viste at resveratrol inhiberte cellefunksjon som blokkert viruset. Konklusjonen var resveratrol kan være en mulig anti-influensa narkotika.

Mat som inneholder Resveratrol

Det er kjent at resveratrol kan hemme kreftcellevekst i kultur. Det er også kjent at resveratrol kan forlenge levetiden på mus, gjær, fisk, frukt fluer og ormer på høyt kalori dietter. Hva er ikke kjent er om resveratrol kan gjøre det samme i mennesker. Den beste måten på dette tidspunkt å innta resveratrol er gjennom en matkilde. The Linus Pauling Institute lister følgende som resveratrol matkilder: peanøtter, blåbær, tyttebær og druer.

Resveratrol og tykktarmskreft

En studie er igangsatt for å undersøke effektene av resveratrol på tykktarmskreft. Studien blir gjennomført ved University of California, Irvine, startet i 2005 og skal etter planen avsluttes i desember 2009 Håpet er å ytterligere identifisere resveratrol aksjon på Wnt signalveien. Wnt pathway er kompromittert i mange kolon krefttilfeller. Resveratrol har tidligere vist evnen til å modulere Wnt pathway.