Digidexo.com

Hjem rette for ekstremt tørre hender

Som du alder, kroppen din har en tendens til å gjøre mindre av de oljer som naturlig berolige og fukte huden. Lav fuktighet kan også gjøre tørr hud verre, spesielt i høst og vinteren. Vanskjøtsel, dårlige vaner og hyppig håndvask kan føre til overdrevet tørre hender. Uansett årsak, kan du berolige og lindre tørr, kløende hender ved hjelp av enkle hjem rettsmidler.

Håndvask som en årsak

Hyppig håndvask kan gjøre hendene ekstremt tørr. Gjentatt vasking har en tendens til å fjerne det beskyttende lag av oljer på huden, og kan føre til sprukken, tørr hud. Folk i den medisinske profesjon har ofte denne tilstanden, på grunn av hyppig håndvask.

Rettsmidler

Å lindre tørre hender forårsaket av hyppig håndvask, bare prøve å vaske bare håndflatene. Så gal som det høres ut, håndflatene tåle håndvask mye bedre enn det tynne laget av huden på baksiden av hendene. Etter vasking av hender, mens huden er fortsatt litt fuktig etter tørking, lotion og anvende massasje grundig inn i huden. Dette vil bidra til å beholde fuktigheten fra vannet.

Lotion som en Cleanser

Alternativ hjelp av en lotion som et rengjøringsmiddel med å vaske hendene. Bruk en olje-fri hud cleanser, massasje i dine hender, så vev av. Dette etterlater hendene rene og godt fuktet.

Bath Oil og aktuell behandling

Bruk badeolje som et alternativ til vasking med såpe. Massasjebad olje i hendene for å berolige og lindre ekstremt tørr hud. Selv om ikke fullt så forfriskende som en lotion cleanser, badeolje effektivt fukter tørr hud.

Bruke aktuelle behandlinger hver gang du vasker hendene og ved sengetid. Dette betyr masserer en mykgjørende i hendene på en konsistent basis. Start ut med en mild fuktighetskrem, uteksaminert opp til en tett hudkrem. I tillegg bruker vaselin som en av de beste og mest økonomiske kremer tilgjengelig.

Et annet alternativ er å suge hendene i 4 kopper badeolje og en halvliter vann. Suge i 20 minutter for å gjenopprette tapt fuktighet inn i dine tørre hender. Følg opp med en tung fuktighetskrem. Hvis du kan tolerere det, sette myke hansker på hendene og slitasje over natten for å myke opp huden på hendene.

Spør legen din hvis du fortsetter å bli plaget av svært tørr hud på hendene. Du kan kreve en resept krem ​​eller salve.