Digidexo.com

Hvordan kan jeg Rett My Eye Glasses?

Hvordan kan jeg Rett My Eye Glasses?


Når du ikke kan komme til din optiker for et øye glass reparasjon - og brillene er hakket - kan du rette dine rammer - men du må være forsiktig. De fleste optiske detaljhandel kontorer justere briller for gratis, eller en liten avgift: Men for de gangene når kontoret er stengt eller upraktisk, kan du fikse dine rammer deg selv. Vær forsiktig, skjønt. Hvis du bryter rammen justere det selv, kan du annullere eller forbruke balansen av rammen din garanti.

Hvordan kan jeg Rett My Eye Glasses?

Sett dine briller på og observere hvordan de sitter på ansiktet ditt. De fleste er ikke symmetrisk. Dine rammer bør følge en horisontal trekk over ansiktet ditt, for eksempel øyenbrynene eller elevene dine. Legg merke til om din høyre linsen eller venstre objektivet er høyere.

Ta brillene. For å heve høyre linsen opp når det er på ansiktet ditt, holder rammen sidelengs - så den høyre linsen vender mot venstre - og bunnen av linser er vendt bort fra deg. Du skal flytte høyre tinning, den delen som sitter på øret, ned, bort fra deg - å heve linsen opp som du bærer den.

Hold forsiden av rammen med venstre hånd og veldig, veldig forsiktig bøye høyre tinning ned mot bunnen av rammen. Bevegelsen bør være mindre enn en millimeter, slik at de ikke brytes hengselet som holder templet til forsiden.

Sett rammen på og se i speilet, for å sjekke justeringen. Hvis mer justering er nødvendig, fjerne rammen og gjenta trinnene til rammen er rett. For å flytte den venstre linsen opp, gjenta prosessen, men med venstre linse på toppen, som du holde rammen. Gjenta hvert trinn.

Hint

  • Ta brillene til din optiker eller øyelege for justeringer, når det er mulig. Hvis du rette dine rammer av deg selv, ta brillene til optikeren så snart du kan for å be dem sjekke justeringen.