Digidexo.com

Førerhund seniorråd i Georgia

Førerhund seniorråd i Georgia


Evnen til å ta vare på en førerhund er det viktigste kravet for en senior statsborger søker en. Hunder som vanligvis brukes i assistent trening er gylne og labrador retrievere og tyske gjetere som kan trenes spesielt for å tjene eldre persons behov. Når vi leter etter en senior førerhund i Georgia look for et anlegg som gir opplæring på stedet for senior med hunden, fulgt opp av i hjemmet hjelp.

Sørøst Guide Dogs - Georgia Outreach

Den Georgia Outreach programmet ligger i Villa Rica, Georgia, med hovedtreningsanlegg i Palmetto, Florida. I tillegg til å trene hunder til å hjelpe blinde, trener dette senteret hunder for de over 70 år som er rullestol bundet, hørselshemmede, lider av balanse og bevegelsesproblemer og andre aldrende problemer. The Special Needs Programmet trener senior med hunden i 26 dager gratis før du sender dem hjem. Søknadsprosessen kan ta to måneder, og krever primærlegen og omsorgsperson engasjement. Dette inkluderer evaluering av topp mentale og fysiske helse og evnen til å ta vare på hunden.

Canine assistenter

Ligger i Milton, Georgia, har dette treningsprogrammet et en-til fem-års venteliste avhengig av behovene til senior. Hunder er plassert gratis for seniorer i nød, med en to-ukers treningsperiode på sine anlegg. Canine assistenter har økonomisk hjelp tilgjengelig for de som kvalifiserer. Hundene i trening er ca 1 ½ år og består for det meste av golden og Labrador retriever.

Guide-Hunder for the Blind

Det viktigste treningsfasiliteter er i San Rafael, California, og Portland, Oregon, men denne organisasjonen gir støtte og hunder til over 2000 trenere og organisasjoner over hele landet. Det er ingen avgift for en førerhund, men for de som har råd til det, de aksepterer donasjoner. Guide-Hunder krever en 28-dagers treningsprogram før du tar en hund hjemme og vil trene for spesielle behov andre enn blindhet. Denne organisasjonen holder tett kontakt med guide-hundeeiere en gang hjem for å sikre suksess og å gjøre justeringer når det er nødvendig.

Georgia Guide Dog Brukere, Inc.

Organisasjonen har hovedkontor i Brunswick, Georgia, og det er tilknyttet Georgia Council of the Blind. Dens oppgave er å fremme lovgivning som støtter rettighetene til guide-hundeeiere. De holder også arrangementer og workshops for å utdanne og informere guide-hundeeiere. Dette selskapet er et godt sted å begynne når vi leter etter en førerhund for en senior statsborger; de har tilgang til en rekke ressurser som hvor du skal få en hund, lover og regler i staten i forhold til å eie en førerhund og støtte for eierne.