Digidexo.com

Hvordan du kan bruke glykemisk indeks på en diett for å få Abs?

Hvordan du kan bruke glykemisk indeks på en diett for å få Abs?


Trening hjelper tone musklene i mageområdet, men sunn slanking er et krav for å oppnå definerte magemuskler for å redusere mengden av visceralt fett som ligger bak magemusklene. Dårlig mat valg bidrar til opphopning av visceralt fett, og reduserer dybden av din abs på grunn av mengden av fett, mettet fett eller trans fett i maten. Glykemisk indeks, eller GI, er et helse-system som rangerer mat basert på hvordan det påvirker blodsukkernivået. Matvarer ranking høyere på GI øker risikoen for vektøkning og helseproblemer når forbrukes.

Bruksanvisning

Skift hvitt-mel brød og pasta med hele korn. Hele korn matvarer som hvete brød rang lavt på GI, og inkluderer bygg, havre og kli. Mens karbohydrater gir energi når det forbrukes, kan for mye av det bidra til vektøkning.

Redusere forbruket av moden frukt og grønnsaker. Ifølge American Diabetes Association, de mer modne grønnsaker og frukt er jo høyere de rangerer på GI indeksen. Bananer, epler, fersken og plommer er klimakterie frukter som modnes med tiden, og tomater, paprika og brokkoli som er plukket når moden rangeres høyere på GI.

Forbered pasta ved å tilberede den al dente, med den midtre delen av pasta litt hardere enn resten av pasta. Al dente pasta har en lavere GI enn myke kokte pastaen i henhold til ADA, og bidrar til vekttap når forbrukes ettersom det reduserer sult.

Unngå bakevarer og stekt mat. Bakevarer og frityrstekte matvarer er høyt på GI, og inneholder transfett og mettet fett som forårsaker vektøkning, svingninger i blodsukkeret og øker risikoen for hjertesykdom.

Velg lav-ranking GI matvarer for å opprettholde metthetsfølelse. Ifølge offisielle glykemisk indeks nettstedet, lav-ranking GI matvarer tillate deg å føle deg mett for en lengre periode enn høytstående GI matvarer, som de stole mindre på konserveringsmidler og er vanligvis høy i fiber og fett. Ved å konsumere lav-ranking GI matvarer enn høytstående GI matvarer du spiser mindre kalorier, noe som bidrar til vekttap.

Tips og advarsler

  • Unngå juice drinker, som de er høy i sukker og er ofte høy i kalorier som forårsaker vektøkning når konsumert regelmessig, ifølge Rick Gallop, forfatter av "The glykemisk indeks Diet."