Digidexo.com

Hvordan lære barn med autisme Konstruktiv Play

Hvordan lære barn med autisme Konstruktiv Play


Flere og flere barn blir diagnostisert med spektrum lidelse av autisme hver dag. Som foreldre takle sine barns lidelse, de må også finne måter å overtale sine barn ut av den indre verden. En av disse måtene er gjennom konstruktiv lek.

Bruksanvisning

Følg barnets bly. Velg leker som du vet barnet vil bli begeistret, for eksempel bygge leker (Legos eller Tinkertoys) eller populære figurer som de kan identifisere seg med (Dora the Explorer).

Engasjer barnet i kortsiktige perioder med lek. Still åpne spørsmål. Prøv å stimulere noen samtale og praksis turn-tar med enkle puslespill eller brettspill.

Plasser alle elementene for en aktivitet i én kurv. Har barnet ditt plassere det ferdige prosjektet i kurven for å signalisere en slutt på aktiviteten.

Inviter en typisk peer over til spille for å hjelpe barn med autisme lære om turn-taking. Instruere typiske barnet til å være tålmodig og forventer stykket opplevelse å være kort.

Lag kunst med barnet ditt. Gi en rekke ulike materialer avhengig av deres taktile behov, inkludert akvarell maling eller finger maling, fargestifter eller markører, eller Play-Doh eller Sculpey.

Plasser konstruktiv lek elementer i lave, åpne hyller organisert etter type lek.

•  Ha det gøy. Tilbring tid med barnet ditt og nyte ham. Mens konstruktiv lek kan være en lærerik opplevelse, poenget med spillet er å ha det gøy. Trekke barnet ut med en kombinasjon av gjentatte lekeopplevelser.