Digidexo.com

Kosttilskudd for å senke blodsukkeret

Personer med diabetes eller andre blodsukkerproblemer kan ha en alternativ måte å stabilisere og enda lavere blodsukker ved å bruke kosttilskudd tilgjengelig på ay stoffet butikken. Selv om disse produktene dessverre ikke kurere sykdommen, kan de hjelpe med de komplikasjoner som ofte oppstår. Husk at noen av disse kosttilskudd kan fungere godt for deg og ikke så godt for andre, så folk har en tendens til å reagere forskjellig på ulike kosttilskudd. Imidlertid har disse tre kosttilskudd vist lovende resultater.

Krom

Diabetikere reagerer forskjellig på insulin på cellenivå, og å supplere kroppen med en mineraltilskudd som krompikolinat vil hjelpe cellene i kroppen reagerer på riktig måte. Ifølge informasjon nettsted Battlediabetes.com studier har funnet at personer med diabetes har en tendens til å ha lave krom nivåer i forhold til de uten sykdommen. Dette funnet førte til slutt til den konklusjon at denne økningen i insulinfølsomhet hos diabetikere som tar en krom supplement ville føre til deres evne til å stabilisere blodsukkeret lettere, ifølge Naturalnews.com. Krom ser ut til å ikke bare lavere høyt blodsukker, men også gjør det mye vanskeligere for nivåer for å svinge.

Salacia oblonga

En studie ved Ohio State University antyder at en urt som finnes primært i India og Sri Lanka er kjent som salacia oblonga er like effektiv i å senke blodsukkeret som reseptbelagte medisiner er. Studien hevdet at 1000 milligram doser av ekstrakt fra urten kombinert med en væske supplement som inneholder polysakkarid maltodextin senket blodsukkeret med opptil 29 prosent. Forskere mente også at urte supplement kunne stoppe utviklingen av nedsatt glukosetoleranse til diabetes, derfor hindre sykdommen i mange mennesker.

De som tar salacia oblonga rapportert hyppig gass som en bivirkning, og noen rapporterte mild gastrointestinal ubehag, men ingen store bivirkninger ble sett i studien.

Sink

En relativt ny oppdagelse finner at diabetikere har en sinkmangel. Studier på om sink tilskudd er faktisk gunstig for diabetikere motsi hverandre og flere studier er nødvendig for å fastslå alle fakta, ifølge Linus Pauling Institute ved Oregon State University.

Hva studier har vist at type I (insulinavhengig) diabetikere bør ikke ta et supplement sink, fordi det faktisk har en ugunstig virkning på blodglukosekontroll. Men i Type II diabetikere, synes sink å være gunstig på noen måter. Den anbefalte dosering er ikke mer enn 30 milligram per dag. Tilhengerne av sink kosttilskudd for diabetes si at fordelene kan oppnås ved å ta et supplement eller spise sinkrike matvarer som østers, sardiner, lam, pekannøtter og mandler.