Digidexo.com

Allergiske Utslett hos barn

Som definert av MedicineNet.com, utslett er definert som et utbrudd av støt på legemet. Dette utbruddet forandrer måten huden ser og føles. Vanlige typer utslett er ikke-smittsomme, skjellende flekker i huden, ujevn hud forårsaket av en sopp eller bakterier og røde nupper over hele kroppen. Selv utslett er vanligvis midlertidige, og ikke farlig, er de fortsatt et resultat av skadelige cotangens i kroppen. Voksne lider av litt mer enn mild forlegenhet ved utbrudd av utslett; Men barn, og deres underutviklet immunsystem, kan lide langt mer.

Vannkopper

Fordi barn er ikke like utsatt for å vaske hender eller bor borte fra syke venner som tenåringer og voksne er, de er mer sannsynlig at kontrakten et virus eller smitte utslett. En av de mest vanlige bakterielle utslett er vannkopper. Symptomer varer vanligvis to uker, og oftest, gjør litt mer enn å lage et barn ubehagelig kopper. Det kan være svært alvorlig for et barn med en mangelfull immunsystem eller en sykdom eller skade som HIV / AIDS. Vaksinasjoner har blitt utviklet i løpet av de siste 15 årene som tilstrekkelig i å beskytte barn mot vannkopper. Disse bør gis før barnet fyller sin første bursdag. Den tidligste måten å fortelle om et barn har vannkopper er å se om han utvikler røde, kløende nupper på kroppen; humper vil bli ledsaget av feber eller hodepine. Vannkopper er utrolig smittsomt og bør behandles som sådan. Havremel bad er effektive i å subsidiere en kløe forbundet med vannkopper.

Meslinger

Meslinger er en annen utslett som ikke er så farlig som de fleste andre, og kan forebygges med en vaksine skudd i tidlig alder. Tidlige symptomer på meslinger inkluderer tett nese, feber og rødhet i øynene. Barn med meslinger vanligvis føler og ser sykere enn de faktisk er. Langvarige effekter av meslinger er svært sjeldne. Hvis barnet ditt lider av meslinger, gi dem rikelig med væske og sengeleie som det er ingen behandling for sykdommen utsiden av vaksinasjon.

Petekkier

Petekkier er preget av røde og lilla flekker på huden. De er ikke støt som vannkopper og er forårsaket av ødelagte blodkar i huden. Prikkene er blemmer under huden av ødelagte blodkar. De fleste barn vil ha en alvorlig feber også, som er forårsaket av en viral sykdom.

Barn med petekkier kan vises veldig sunt eller veldig syk. Hvis barnet ditt viser noen av de ytre symptomer, ha henne se en lege umiddelbart. Unnlatelse av å søke legehjelp kan være dødelig. Røntgen og blodprøver kan fastslå årsaken til petekkier.

Skabb

Det er flere utslett som er forårsaket av sopp eller parasitter, skabb være en av de mest vanlige. Utslettet vil komme som et resultat av å være i nær kontakt med en skjerv. Det tar ca to uker for midd å hule seg inn i barn, så symptomer bør starte rundt denne tidsrammen. Forebygging er den beste måten å bekjempe skabb. Undervisning barnet god hygiene vil gå langt i å hjelpe dem å unngå ikke bare skabb, men de fleste andre infeksjoner og utslett i tillegg. Har barnet ditt lære viktigheten av å ikke dele klær eller hatter, da dette vil ofte føre til skabb og andre hudsykdommer. Sørg for å være forberedt når barnet ditt har blitt diagnostisert, som skabb er utrolig smittsomt. Hvis ett familiemedlem kontrakter tilstanden, må alle i husstanden sjekkes med en gang. Det finnes reseptbelagte medisiner tilgjengelig for de som lider av skabb.

Milia

En av de vanligste hud utslett som nyfødte kan kontrakten kalles milier. Den er karakterisert ved små gule og / eller hvite støt over hele kroppen. Det er forårsaket av en cyste oppbygging av hudceller. Greasy hudceller kan bygge opp i armhulene, bleie eller i hodebunnen. Mens det ser utrolig smertefullt og farlig for babyen din, det er ikke farlig og kan behandles enkelt med familien din barnelege.