Digidexo.com

Hvordan bruke hvitløk som en antiseptisk

Hvordan bruke hvitløk som en antiseptisk


Ifølge "The Herbal Hjem Utbedring Book," hvitløk er antibiotiske egenskaper kan bidra til et bredt spekter av sykdommer, inkludert forkjølelse, sår hals, spente muskler og øreverk. Fedd hvitløk inneholder et stoff som kalles allicin, som kan nummen smertefulle områder og drepe utenfor bakterielle inntrengere. Den eneste måten å frigjøre allicin er å bryte åpne nellik. En av de enkleste måtene å bruke hvitløk som en antiseptisk er å lage hvitløksolje fra fersk hvitløk og olivenolje og deretter bruke oljen til det urolige området eller fordøye det.

Bruksanvisning

•  Skrell og kjøttdeig 8 oz. av ferske hvitløksfedd og dumpe hakket hvitløk i en glassbeholder. Legg akkurat nok olivenolje til slagverktøyet for å fullstendig dekke hvitløk og deretter tett skru på lokket av beholderen.

•  La hvitløk olje til å hvile på et lunt sted i ca tre dager. Hell oljen og hvitløk blandingen inn i et stort kvadrat av musselin og trykker væsken gjennom duken inn i en liten glasskrukke. Kast hvitløk og klut. Oppbevar hvitløk olje på et kjølig, mørkt sted.

Unn kalde symptomer som sår hals, hoste og tett bryst, ved inntak av hvitløk olje. Ta 1 ts. hver time mens symptomene vedvarer. Hvis oljen er for sterk til å svelge as-er, prøv å blande det inn i kyllingbuljong eller spredning av olje på toast.

Suge en bomullsdott med olje og sett det inn i øret for å behandle øreverk. La den på plass for 10 til 15 minutter, og gjenta behandlingen noen få timer. Pass på å ikke skyve bomullsdott for dypt inn i øret; setter det akkurat dypt nok til å forbli på egen hånd vil være nok.

Suck flere dråper hvitløk olje opp i en pipette. Bøy hodet bakover og slipp 1-3 dråper i hvert nesebor for å klare opp nesetetthet og hjelp med kronisk bihulebetennelse.

Hell flere teskjeer hvitløksolje på en gammel fille. Gni fille på ømme muskler til å lindre smerter forbundet med forstuinger, tøyninger og tired lemmer.