Digidexo.com

The Anti-inflammatorisk aktivitet av marine alger

The Anti-inflammatorisk aktivitet av marine alger


Jakten på alternativ behandling for å kontrollere betennelser og tilhørende smerter har fokusert på ekstrakter fra marine alger. En kompleks sukker, kalt et polysakkarid, har blitt identifisert som det molekylet som er ansvarlig for lindring av inflammasjon eller hevelse, av vev. Algeekstrakt synes å ha fordeler lovende for å kontrollere inflammasjon forårsaket av ødem, vaskulær lekkasje og migrering av pro-inflammatoriske molekyler til kompromitterte vev.

Red marine alger og Betennelse

Kosttilskudd lipopolysaccharides kan forårsake kortikale celler i hjernen for tidlig alder ved å indusere frigjøring av inflammatoriske molekyler og faktorer som fremmer celledød, eller apoptose. En mai 2011 artikkel vises i "Phytotherapy Forskning" undersøkte effekten av et kosttilskudd, kalt Auamin, som er avledet fra rød marine alger, Lithothamnion corallioides, for å redusere betennelse i gliaceller (eller nerve) celler forårsaket av inntak av lipopolysaccharides. Forfatterne uttalt at Aquamin er rik på kalsium, magnesium og 72 flere mineraler som kan redusere betennelse i gliacellene i kortikale område av hjernen. Forskningen fant at ernæring fordelene avledet fra rød marine alger kan hindre de skadelige effektene av betennelse i hjernen.

Betennelse Associated med protozoer

Den mai 2011 utgaven av "Phytotheraphy forskning" inneholdt også en artikkel som undersøkte effekt og sikkerhet av to grønne, tre brune og seks røde alger arter samlet inn fra Euro-Asian hav på betennelser forårsaket av en rekke sykdomsfremkallende mikroorganismer. Studien fant at betennelsen i forbindelse med veksten av en parasittisk protozo, Trypanosoma brucei, ble signifikant redusert med utdrag fra Dasya pedicellata. Studien rapporterte videre at en brun og to røde algearter indikert anti-inflammatorisk aktivitet mot Mycobacterium tuberculosis, den forårsaker agent av tuberkulose. Artikkelen konkluderer med at ingen av ekstrakter fra alger prøvene forårsaket noen giftighet for menneskeceller.

Alger og ødem

En brun marine alger, Lobophora variegate, er funnet langs kysten av Brasil. En studie vises i Febraury 2011 utgaven av "Pharmacuetical Biology" evaluert effekten av et polysakkarid - store sukkermolekyler - på betennelser forårsaket av ødem, eller flytende oppbevaring, i potene av rotter. Studien fant at polysakkarider fra L. variegate betydelig hemmet betennelse på grunn av ødem og redusert symptomene hos 60 til 120 minutter. Forfatterne fant at inhibering oppsto ved produksjon av nitrogenoksid, som kan virke som et hormon i legemet. Studien konkluderte med at polysakkarid utdrag fra L. variegate har potensial til å bli utviklet for å bekjempe betennelser.

Anti-inflammatorisk virkning av polysakkarider Avledet fra Red Alger

En studie publisert i august 2010 utgaven av "nasjonal produkt Communications" dokumentert Solieria filiformis. Forskerne valgte poteødem på rotter som deres testmodell og fant at polysakkarid-ekstrakt oppviste anti-inflammatorisk virkning i en dose på 300 ug og utvidet plasma koagulering, eller klumping av blodet, etter flere enn todelt. Forfatterne konkluderte med at alge polysakkarid inhiberte opp til 69 prosent av den betennelse forårsaket av ødem hos testdyrene.