Digidexo.com

Hvordan trene for tilpassede dietter

Hvordan trene for tilpassede dietter


For å kunne arbeide innen tilpassede dietter, er det viktig å trene som en kostholdsekspert. Den beste måten å oppnå dette på er ved å ta en pedagogisk kurs på lavere grad eller høyere. En kostholdsekspert skal være lisensiert eller sertifisert til å praktisere og ha generell kunnskap om et bredt utvalg av dietter slik at han kan tilpasse en bestemt diett for hver enkelt.

Hvordan trene for tilpassede dietter

•  Velg fag i videregående skole for å gjenspeile din interesse å trene som en kostholdsekspert med dine fremtidige mål å spesialisere og praksis i å tilpasse dietter. The Bureau of Labor Statistics råder high school-elever til å ta realfag, matematikk, helse-og kommunikasjonsfag. Studerer de riktige fagene i videregående skole vil øke sjansene dine til å få en plass på et høyere utdanning kurset du velger.

Bruk for å ta en bachelorgrad kurs i "dietetics, mat og ernæring" som anbefales av Bureau of Labor Statistics. Å trene som en kostholdsekspert, er det også viktig å dekke fagområder som naturvitenskap, mikrobiologi, psykologi, matematikk, business, økonomi, sosiologi og informatikk. Det hjelper å velge en kurs som gir en praktisk arbeid plassering, slik at du kan gjennomgå praktisk opplæring på jobben. Ideelt sett vil skolearbeidet være innenfor et arbeidsmiljø som spesialiserer seg på tilpassede dietter.

Vurdere videre opplæring ved spesialisering i ditt valgte område av skreddersydde dietter ved å ta etterutdanningskurs som er godkjent av American Dietetic Association. Å få den høyeste kvalifisering mulig vil forbedre sysselsetting prospekter og faglig troverdighet. Dette er spesielt relevant når man arbeider i privat praksis; du ønsker å få tillit fra potensielle kunder som trenger tilpassede dietter for å hjelpe helse og forebygge dødsfall på grunn av dårlige kostvaner.

Kontakt Kommisjonen på Dietetic Registrering av American Dietetic Association til å ta en ytterligere eksamen for å få en registrert kostholdsekspert credential etter endt formell pedagogisk utdanning. Dette er ikke avgjørende, men det vil bidra til å validere din opplæring og faglig status.

Søk om lisensen din for å kunne praktisere med en tittel som en kostholdsekspert. Ifølge Bureau of Labor Statistics, 33 stater i USA krever dietitians å bli lisensiert. Tolv stater krever en kostholdsekspert for å bli sertifisert, noe som betyr gjennomgår en veiledet program for å kvalifisere. Kontakt din lokale statlige avdeling for å sjekke statlige forskrifter om lisensiering og registrering og hvordan du kan få det.