Digidexo.com

Daglig CoQ10 Krav

Daglig CoQ10 Krav


Koenzym Q10 (Q10) er et enzym som virker som et antioksydasjonsmiddel og hjelpemidler produksjon av celleenergi i menneskekroppen. I tillegg reduserer CoQ10 Histamin nivåer, forbedrer insulinfølsomheten og øker styrke og funksjon av ditt hjerte muskler. Mens du kan få mye av din CoQ10 krav fra kostholdet ditt, hvor mye CoQ10 du trenger hver dag øker med alderen og er påvirket av medikamenter.

Friske voksne

Friske voksne over en alder av nitten ikke krever tilskudd av Q10 som kroppene deres vil produsere dette enzymet naturlig, og de vil også få Q10 fra kostholdet. Hvis du ønsker å redusere tretthet eller bruke Q10 som en antioksidant, og spiser mat som inneholder høye nivåer av CoQ10 som biff, makrell, laks, sardiner, peanøtter, innmat, hele korn og spinat. The University of Maryland Medical Center anbefaler voksne over en alder av nitten kan trygt ta 30 mg til 300 mg daglig.

Voksne i alderen 50 +

Voksne over en alder av femti har økende krav til Q10 i kroppen på grunn av dårlig immunforsvar, økt eksponering for frie radikaler og kardiovaskulære sykdommer som høyt blodtrykk og hjertesvikt. Ifølge Phyllis og James Balch, forfatterne av "Resept for Nutritional Healing", er enhver sunn voksen over en alder av femti anbefales å ta minst 50 mg av CoQ10 daglig for å forebygge kronisk degenerative sykdommer.

Høy Kolesterol

Selv om legemidler som brukes til å senke kolesterolnivået er utformet for å beskytte hjertet mot sykdom, statin stoffer som atorvastatin, cerivastatin, lovastatin, pravastatin og simvastatin redusere kroppens produksjon av Q10 med opptil 40 prosent. En studie publisert i "Cleveland Clinic Journal of Medicine" i 2010 anmeldt kliniske studier på Q10 og fant de fleste forskere anbefales 100 mg til 200 mg av CoQ10 hos pasienter som tar statin medisiner for kolesterol.

Hjertefunksjon

Supplere med Q10 bidrar til å støtte hjertefunksjonen og øke utvinningen fra hjertesykdommer som hjerteinfarkt og hjertesvikt. En studie publisert i "The Clinical Investigator" i 1993, funnet CoQ10 kosttilskudd forbedret symptomer, sykehusinnleggelse og komplikasjoner av pasienter som lider av hjertesvikt. I denne studien ble pasientene gitt høy dose av 2 mg av Q10 for hvert kilogram kroppsvekt.

Advarsler

Tar tilskudd av Q10 regnes som trygt med svært få registrerte bivirkninger. Noen mennesker kan oppleve kvalme, brekninger, utslett, fordøyelsesbesvær og allergisk reaksjon. I tillegg supplere med CoQ10 kan tynne blodet og føre til en økt risiko for blødning. Folk som bruker antikoagulantia, blodfortynnende, diabetikere og anti-hypertensive medisiner rådes til å konsultere for deres helse profesjonell før supplere med Q10.