Digidexo.com

Hvor lang tid tar det å få nikotin ut av kroppen din?

The Good News

Nikotin blir raskt metabolisert av kroppen, og raskt eliminert. Innen 2 til 3 dager ved røykeslutt, vil kroppen din har renset seg av både nikotin og nikotin biprodukter som ble drenching systemet. Det er noen variasjoner i hvor raskt leveren renser blodet, men nikotin er ikke et stoff som blir en del av din generelle kroppslige makeup på lang sikt. I motsetning til slike forurensninger som tungmetaller, er du ikke fast med rest nikotin i årene som kommer.

The Bad News

Mens selve stoffet er spylt ut av kroppen din raskt, og de fysiske abstinenssymptomer visne like raskt, de fysiske og følelsesmessige aspektene av avhengighet ta mye lengre tid å komme under kontroll. Mange av reaksjonene folk tenker på som "uttak" eller dvelende effekter av nikotin i kroppen er faktisk symptomer på en fysisk og følelsesmessig avhengighet blir avslått. Med andre ord, er det ikke lenger nikotin forårsaker kroppen til å reagere med svimmelhet, irritabilitet og cravings, er det din kropp og sinn forventer du å mate avhengighet du har valgt å gi opp.

Hvordan takle det

Det finnes like mange måter å takle etter slutte symptomer som det er eks-røykere. For mange er den aller beste måte å takle å bli opptatt. Med nikotin ikke lenger i systemet i varierende nivåer etter hver sigarett, er de fysiske reaksjonene som brukes til å fortelle deg å lyse opp en ny sigarett borte, og de følelsesmessige og fysisk vane de er ikke forankret til noe annet enn din egen evne til å legge merke til dem. Holde opptatt bidrar til å hindre deg fra å merke dem. Det finnes mange andre metoder for å håndtere, men. Noen mennesker er ikke i stand til å gå cold turkey og bruke patcher eller tyggegummi. Andre finner substitusjons aktiviteter: tyggegummi, gnager blyanter eller tannpirkere eller bruke bekymring perler eller rosenkranser å holde hendene opptatt og sinnet fremdeles.