Digidexo.com

Alkohol Treatment Program

Alkohol avhengighet er en alvorlig sak. Jo mer du drikker, blir jo mer kroppen din vant til alkohol. Dette kan føre til avhengighet. Folk er avhengige av alkohol kan være utsatt for dårlige beslutninger, fordi alkohol skyer dom. Bekjempe avhengighet er ikke lett, men det kan gjøres. Det finnes mange behandlingsprogrammer. Til tross for sine ulikheter, har de én ting til felles: Den alkoholiserte må ønske å bekjempe sin avhengighet.

The First Step

Hvis du er en alkoholiker, kan du beseire din avhengighet, men bare hvis du ønsker å slutte. Avhengighet kan være frustrerende for sine kjære, spesielt når alkoholiker er i fornektelse. Kjære er ikke hjelpeløs, skjønt. En intervensjon er en måte de kan hjelpe.
En alkohol intervensjon bør skje i en truende, nøytralt sted som ikke serverer alkohol, og på et tidspunkt da du vil være edru. Familiemedlemmer, som viser sin bekymring for deg, bør ha eksempler på hvordan alkohol ødelegger livet ditt. Mest nylige eksempler er de beste. Dette bør ikke være en tid når du føler deg personlig angrepet.

Alkohol behandling programmer

Sjansene for å bekjempe alkohol avhengighet øker når du er klar til å søke hjelp. Det beste programmet for deg avhenger av din personlighet. En standard behandlingsprogram innebærer avrusning. Målet er å få deg edru. Avrusning er vanligvis gjort gjennom innleggelse omsorg. Når edru, vil du bli løslatt for poliklinisk behandling. Poliklinisk behandling kan omfatte rådgivning rettet mot å hjelpe deg å forstå den negative effekten alkohol har hatt på livet ditt.
Andre alkohol behandling programmer er de 12-trinn og mål / belønning programmer. 12-trinns program er sannsynlig å arbeide for religiøse mennesker. De første skritt er å innrømme at du er maktesløs over din avhengighet, og du gjenkjenner en høyere makt kan hjelpe deg med å beseire din avhengighet. Målet / reward programmet bruker positiv forsterkning for å hjelpe deg å overvinne din avhengighet. Programmet innebærer å gjøre mål og belønne deg selv når du når disse målene. For eksempel, etter en måned uten en drink kan du belønne deg selv med en liten shoppingtur med pengene du har spart.

Alternativ alkohol behandling

Et alternativ alkohol behandling er å spise bedre. God ernæring er viktig i å bekjempe alkohol avhengighet. Det kan føre til en sunnere kropp og bedre beslutninger. Kutt ned på sukker og stivelse, og øke protein inntaket. Sukker er ofte funnet i brus og søtsaker som kaker og godteri. Peanøtter og kjøttprodukter er gode kilder til protein. Tar en multivitamin-og mineraltilskudd kan også hjelpe.