Digidexo.com

Er det farlig å spise Moldy Yogurt?

Er det farlig å spise Moldy Yogurt?


Du skrelle tilbake lokket på yoghurt cup for å finne et lag med mold hviler på toppen. Dessverre, bør yoghurt sin neste destinasjon være søppelkassen. På grunn av skadelige mikrober som kan ligge i hele produktet, er det beste trekket for din helse å forkaste den mugne yoghurt.

Helseproblemer

Bortsett fra å ødelegge smaken av yoghurt, kan mugg forårsake helseproblemer ved svelging. Enkelte muggsopp kan føre til allergiske reaksjoner eller luftveiskomplikasjoner. Andre former kan føre til etablering av giftige mykotoksiner. Disse stoffene kan føre til en urolig mage og gjøre deg syk.

Identifisere Moldy Yoghurt

Legg merke til "Best før" -dato på yoghurt etiketten, som mat kan begynne å vokse mugg før det er synlig. Selv i nedkjølt områder, kan fuktige matvarer som yoghurt utvikle mold. Bare skrape av formen ikke løser problemet. I harde oster, mugg og bakterier ofte ikke trenge inn i osten, slik at du kan klippe av den mugne området. Men med en myk mat som yoghurt, mugg og bakterier kan akkumuleres gjennom. Ikke alle de skadelige bakteriene vil være synlig.