Digidexo.com

Typer frukt Snacks

Typer frukt Snacks


Når det gjelder frukt snacks, kan reklame være ganske villedende. Mange frukt snacks er ikke laget av ekte frukt, men i stedet består av sukkerholdige sirup, hydrogenerte oljer og fruktsmakstilsetninger. Kjenne ulike former frukt snacks kan ta, fra den sunn til unhealthiest, vil hjelpe deg under ditt neste handletur.

Den sunneste

De sunn frukt snacks er de som er enten friske eller ikke inneholder tilsatt sukker og oljer. Disse inkluderer friske, rå frukt med dips som peanøttsmør, tørket frukt uten tilsatt oljer og sukker, hermetikk eller frynser frukt uten sirup, og 100 prosent fruktjuice.

The Almost-Sunn

Det er mye bedrag i markedsføringen av visse "sunn" frukt snacks, i henhold til Cincinnati Children Hospital Medical Center. Frukt snacks merket som inneholder ekte frukt eller fruktjuice inneholder vanligvis bare et lite beløp, resten som er supplert med sukker. Slike frukt snacks vanligvis tar form av konsentrert saft eller noen gummy frukt snacks. Se opp for snacks som banan chips og tørkede bær, som er border sunt, men ofte har lagt oljer og sukker.

Den ikke-så-sunn

På de usunne frukt snacks vanligvis kommer i en boks og kan finnes i lunchrooms overalt. Disse ser vanligvis mer som sukkertøy enn frukt, og er laget av sukker og kunstige smaker. Slike frukt snacks omfatter svært populære alternativer som gushers, Frukt-Roll-Ups og Frukt-By-The-Foot. Disse frukt snacks mangler fiber og næringsstoffer som finnes i fast frukt, og er derfor ikke den sunn alternativet.