Digidexo.com

Ear Drum Infeksjon

Den trommehinnen eller trommehinne, er et tynt vev som ligger i den midtre delen av øret som spiller en viktig rolle i høreprosessen. Det er forskjellige grunner til hvorfor infeksjon kan oppstå innenfor denne delen av øret.

Perforering

Perforerte (eller punkterte) trommehinnene er først og fremst skyldes infeksjon. Virus, bakterier eller sopp bygge opp i rommet bak trommehinnen og det økte trykket presser mot den tynne vevet av trommehinnen forårsaker den til å sprekke. Sette inn objekter i øret (som bomullspinner) kan også punktere øret.

Otitis Media

Mellomørebetennelse er infeksjon eller betennelse i mellomøret. Denne delen av øret kan bli smittet fra de samme kildene som forårsaker luftveis eller pusteproblemer.

Cholesteatoma

Cholesteatoma infeksjon kan oppstå når trommehinnen huden vokser på feil sted. Fordi huden hele tiden røyter og vokser, bakterielle organismer mate av det deponerte huden. Dette skaper en oppbygging som i sin tur produserer en infeksjon.

Symptom

Symptomer på trommehinnen infeksjon smerte, ubehag og ringing i øret. Endringer i hørsel eller fullstendig tap av hørsel er andre tegn på en infisert trommehinnen. Vertigo, en tilstand som fører til en spinnende følelse, er også en annen indikator på ørebetennelse.

Barn

Selv om voksne som er berørt av trommehinnen infeksjon, det forekommer vanligvis hos barn. The National Institute on døvhet og andre kommunikasjons Disorders sier at 75% av barn vil oppleve trommehinnen infeksjon med sin tredje bursdag.