Digidexo.com

Hvordan fjerne for mye sukker i blodet

Mengden av sukker i blodet kalles blodsukkernivået. Når den er for lav kroppen begynner å føle deg sliten og svak, kan du lider av hodepine og drastiske humørsvingninger. Motsatt, når blodsukkernivået er høyt du kan oppleve en ekstrem utbrudd av energi som ofte raskt etterfulgt av krasj - når kroppen overcompensates for de høye nivåene av sukker ved å produsere insulin for å fjerne sukkeret fra blodet. Det er svært viktig å finne en sunn øvelse rutine og balanse i kosten for å administrere sukker nivåer riktig.

Hvordan fjerne for mye sukker i blodet

Endre mengden du spiser. For å opprettholde blodsukkernivået, spise 4 til 5 små til moderat størrelse måltider om dagen. Prøv å fokusere på å spise magre proteiner, usaltet nøtter, ikke-mettet fett, bær og bananer.

Unngå raffinerte karbohydrater som hvitt sukker, godteri, hvitt mel og beriket brød produkter. Forbruker disse karbohydrater vil resultere i kroppen din over-produsere insulin, som fører deg til å skifte fra en fettforbrennende modus til en fett-lagring modus. Se etter produkter laget med hvetemel. Hvis du er ute etter å blidgjøre noe opp uten å bruke hvitt sukker, prøve å bruke honning - den har mange flere helsemessige fordeler og er naturlig forekommende.

Konsumere minst åtte glass vann per dag. The Mayo Clinic anbefaler at du prøver å konsumere 1,9 liter vann om dagen for å holde kroppen skikkelig hydrert. Gjennom å drikke nok vann, vil kroppen din skylle ut giftstoffer og bære næringsstoffer til cellene. Dette vil regulere mengden av sukker i blodet ditt til et sunt nivå. Mengden du vann som du trenger å konsumere kan variere basert på det beløpet du trener og også temperaturen der du er. Varmere temperaturer vil føre til en økt sannsynlighet for dehydrering.

Tren regelmessig. En av de beste måtene å regulere blodsukkernivået er å være aktiv i det daglige liv. Gå turer etter måltider eller prøve å få til gym oftere. Hvis du jobber i et kontormiljø, og har ikke den luksusen av å være i stand til å gå en tur eller gå på treningsstudio, kan du prøve å komme opp fra pulten din så mye du kan. Få en liten kopp for vann og fylle den når den er borte. Hvis det er flere etasjer i bygningen, ta trappen for å få vann i en annen etasje. Gjør hva du kan for å være aktiv vil bare øke stabiliteten av blodsukkeret i kroppen din.

Hint

  • Rådfør deg med en lege før du gjør store justeringer til din diett eller trening. Ikke hver kroppen er den samme, så dessverre er det ingen one-size-fits-all tilnærming som vil påvirke alle de samme måte.
  • Legg eple cider eddik til morgenen glass vann for ekstra rensing.