Digidexo.com

Medisinering for acid reflux Relief

Acid reflux er en vanlig medisinsk tilstand med symptomer på halsbrann og dårlig fordøyelse. Det kan bli behandlet av en rekke reseptbelagte medisiner og over-the-counter medisiner.

Om Acid Reflux

I den normale fordøyelsesprosessen, mat kommer inn i munnen, og reiser ned i spiserøret inn i magesekken, hvor den er stengt av ved den nedre spiserørlukkemuskel. Acid tilbakeløp oppstår når den nedre spiserørlukkemuskel åpnes, slik at innholdet i magesekken til å strømme oppover inn i spiserøret. Dette fører til symptomer på halsbrann og dårlig fordøyelse. Kronisk sure oppstøt er kjent som gastroøsofageal reflukssykdom. Det kan føre til mer alvorlige medisinske problemer som for eksempel blødninger, magesår, arrvev formasjon, innsnevring av spiserøret og celleskader som fører til esophageal og magekreft.

Reseptbelagte medisiner

Reseptbelagte medikamenter brukt for refluks arbeide enten ved å redusere den syre som produseres i magen eller ved å redusere mengden av tid mat er i magen. Det er to måter å redusere syreproduksjonen i magen: ved å blokkere histamin, den kjemiske budbringere som utløser syrefrigivelse, eller ved å blokkere pumpen som frigjør syren. Histamin eller H2-blokkere som Pepcid og Zantac arbeid ved å blokkere histamin reseptor som utløser syre utgivelsen. Protonpumpe-hemmere som Prilosec og Nexium arbeid ved å stoppe pumpen som produserer syre i magen. Avtagende surhet av mageinnholdet bidrar til å stoppe den brennende følelse og celleskader fra acid reflux.

Reglan er et medikament som virker ved å påskynde den naturlige bevegelsen av mage-systemet slik at sure mageinnholdet blir flyttet inn i tarmen raskere enn normalt. Ved å påskynde denne prosess, kan den syre i magen ikke tilbakeløp i spiserøret og forårsaker smerte og skade.

Over skranke medisiner

Antacida slik som kalsiumkarbonat, aluminiumhydroksid og melk av Magnesia å nøytralisere magesyre og lindre symptomer på syre reflux. Vismut salicylate har syrenøytraliserende egenskaper, reduserer betennelser, og kan bidra til å forebygge magesår. Reseptfrie versjoner av Prilosec, Zantac, Pepcid, og andre rusmidler har den samme medisinen som de reseptblokker, men i en lavere styrke. Over-the-counter medisiner er nyttige for behandling av mild og moderat syre reflux, men mer alvorlig acid reflux kan kreve et besøk til en lege og bruk av reseptbelagte medisiner.