Digidexo.com

Urter for å rense Tarmparasitter

I århundrer har naturlige urter blitt brukt til å helbrede parasittinfeksjoner, samt andre fordøyelsesproblemer. Med utrolige helbredende egenskaper, har urter som hvitløk, ingefær, timian, rosmarin og kamille vist seg å rense tarmparasitter, og holde dem ut av fordøyelsessystemet. Rensing tarmparasitter kan være så enkelt som å lage disse urtene en del av ditt daglige kosthold.

Hvitløk

Hvitløk er den mest kjente urt som vil kurere mange typer tarm og fordøyelsesproblemer, inkludert parasitter. Minst én servering av fersk hvitløk per dag bør innarbeides i din diett, som tilsvarer ca ett fedd hvitløk. Hakk hvitløk og legge den til en pasta måltid, lage fersk hvitløk brød, eller legge den til potetmos eller en salat.

Ginger

Ingefær er en urt som har blitt brukt i Øst-Afrika i flere tiår. Ingefær er kjent for å drepe rundormer, en av de mest vanlige tarmparasitter, så vel som en rekke andre vanlige parasitter. Ingefær kan brukes på mange forskjellige måter, mange ganger i forbindelse med et pålegg til søte godbiter som gresskar pai og søtpotet sektor (men pass på at parasitter lever av sukker). Prøv å innlemme minst én visning, eller 1/2 teskje ingefær, per dag, for å bekjempe parasitter. En kopp ingefær te vil møte ditt daglige inntak, eller et dryss av ingefær på toppen av en salat eller stirfry.

Rosemary

Rosemary har flere egenskaper som angriper og dreper innvollsparasitter. Det bør innarbeides i din diett så ofte som mulig, helst minst en gang per dag. Rosmarin smaker godt på poteter, salat, og er ofte funnet i hagen urt krydder, laget for kjøtt og grønnsaker. Prøv å inntaket en servering per dag, eller omtrent 1/2 teskje, for å bekjempe innvollsparasitter.

Kamille

Kamille er en annen urt som er kjent for sin evne til å drepe innvollsparasitter, og tømme tarmen. Innlemme kamille i din diett daglig, ved å drikke minst en kopp kamille te hver dag. Dette vil holde tarmkanalen klar, og har også utrolig beroligende evner som vil senke stressnivået, og la deg følelsen mer avslappet.

Timian

Thyme har lenge vært brukt for å kurere mange typer av sykdommer, inkludert tarmparasitter. Timian vil drepe mange av de vanligste formene for parasitter, for eksempel bendelorm og hakeorm. Timian er faktisk en vanlig urt som er inkludert i mange daglige entrees. Timian er vanligvis lagt til kjøtt gnir, stuffing, saus, wok, og dampede grønnsaker. Legg en skje til din favorittrett en gang om dagen. Den har en veldig subtil smak, og vil arbeide for å holde tarmparasitter av fordøyelseskanalen.