Digidexo.com

Bruken av solkrem

Solkrem er ikke lenger en anbefalt produkt, er det viktig. De vitenskapelige bevisene om solens skadelige stråler er overbevisende og utvilsomt peker på langsiktige helserisiko. Med riktig dekning, kan solskader lett unngås ved å bruke solkrem. Folk i alle aldre trenger å være klar over konsekvensene av soleksponering uten solkrem beskyttelse.

Lange timer i solen

Hvis du skal sightseeing, til dyrehagen, eller bare på en lang tur, er det viktig å skumme opp over lengre tid utendørs. Ører, topper av føtter, nakke og kne caps er noen ofte savnet eller oversett områder som trenger solkrem beskyttelse. Hvis du kommer til å være på vannet i lange perioder av gangen, må du være ekstra nøye med å reapplying solkrem fordi vann forsterker effekten av soleksponering. Vanntette produkter varer rundt 80 minutter i vann før du trenger å gjøres på nytt.

Som Everyday Sun Protection

Mange kosmetiske produkter inneholder solkrem for å gi konstant beskyttelse mot solens skadelige stråler. Kremer, leppestifter og stiftelser inneholder solkrem beskyttelse som du ikke engang trenger å søke separat. Disse typer produkter beskytter deg hver dag i løpet av dine daglige aktiviteter som å gå til butikken eller spise lunsj ute.

Liggende ute i solen

De som med vilje ligge ute i solen for å oppnå en brunfarge må fortsatt ansvarlig om å sette på et lag av beskyttelse mot solen. En solfaktor (SPF) på minst 15 er anbefalt og ikke mindre enn 30 for barn under 3 år gammel. Solkrem bør brukes 30 minutter før soleksponering, og deretter skal brukes opp til hvert 30. minutt dersom svett tungt. Vanntett solkrem kan vare opp til 40 minutter mens tungt svetting.

Misforståelse

Solkrem er ikke bare for å forhindre at huden din fra å brenne. Det er for å beskytte huden og kroppen fra langtidsvirkninger som er knyttet til soleksponering. Kreft er den viktigste ettervirkning av forlenget eksponering for solen uten beskyttelse. Bruk solkrem kan også bidra til å redusere rynker, solflekker og andre tegn på aldring.

Fordeler

Bredspektret solkrem beskytter mot både UVA og UVB stråler som er skadelig for huden. Jo høyere SPF, jo mer beskyttelse mot det meste UVB stråler. Jo færre direkte eksponering forekomster du har med solen, jo mindre sannsynlig er det å utvikle hudkreft og andre hudsykdommer forbundet med langvarig eksponering for solen. Soling kan være bra for kroppen så lenge huden din er beskyttet mot de mest skadelige aspektet av solen.