Digidexo.com

Hjem tiltak som involverer en blodstillende blyant

Alunstiften er et must for alle hjem førstehjelp kit. Laget av aluminium eller titan dioksid, kan en blodstillende blyant brukes på mindre kutt for å stoppe blødning. I tillegg er noen blodstillende blyanter inneholder astringenter, slik at for en viss desinfisering av sårområdet. Nedenfor er noen bruksområder for blodstillende blyant hjemme.

Barbering Cuts

Selv om en barbering kutt kan være mindre, kan det fortsatt være noen blødning involvert. Hvis blødningen kuttet er overfladiske og ikke for dypt, fukte blodstillende blyant og bruke den direkte på såret. Innen et par minutter, bør blod i såret koagulere, stoppe blødningen.

Brennesle

Når brennesle kommer i kontakt med huden, fører det til en svært ubehagelig stikkende følelse. Hvis du tilfeldigvis kommer over brennesle i hagen din, gjelder blodstillende blyant til de irriterte områder. Pulveret på blodstillende blyant skal lindre ubehaget av brennesle innen et par minutter.

Pet Nail klipping

Trimming kjæledyret negler kan være farlig hvis du ikke er forsiktig. Hvis du ved et uhell kuttet hundens eller kattens spiker for kort og de begynner å blø, kan du bruke tuppen av en fuktig styptic blyant til berørte spiker for å stoppe blødningen. Mens pulveret på blodstillende blyant kan svi området litt, er følelsen moll og kuttet bør leges raskt.