Digidexo.com

Hvordan få Refleksologi Charts

Hvordan få Refleksologi Charts


Refleksologi diagrammer er en strålende måte å utforske behandling av en rekke helsetilstander i personvernet ditt eget hjem. Enten du ønsker å gjøre forskning eller bare finne ut hvordan å lindre ryggsmerter ved å gni hånden din, vil refleksologi diagrammer viser deg hvordan du går frem.

Bruksanvisning

•  Sjekk ut refleksologi online. Det er en enorm rekke kilder tilgjengelig for refleksologi diagrammer, hvorav mange tilbyr utskrivbare diagrammer for hender eller føtter. De fleste vil tilby fargede diagrammer med etiketter for å hjelpe deg med å finne ut nøyaktig hvilke områder å finne som passer til dine spesielle behov.

Forskning fotsoneterapi i bokhandelen eller biblioteket. Du vil finne et bredt utvalg av bøker i alternativ helse delen som vil forklare refleksologi i dybden og de fleste av dem vil også inkludere grafer og diagrammer for å utdanne deg.

Ta fotsoneterapi kurs. Å bli utdannet i kunsten refleksologi vil ikke bare gi deg med refleksologi diagrammer og opplæringsmateriell, det vil også gi deg ressurser til å hjelpe deg selv og dine familiemedlemmer.

•  Finn en healer som utfører refleksologi. De vil ha brosjyrer og hånd outs for deg å bla gjennom, samt diagrammer tilgjengelig for visning. Du kan be om en kopi av disse listene, det er opp til healeren hvis de ønsker å sørge for at diagrammet for publikum eller ikke.