Digidexo.com

Naturlig behandling for Seborrheic keratosis

Seboreisk keratose er en noncancerous hud vekst som er flat eller hevet og ligner skabb fra en healing sår. Det er noen ganger forveksles med hudkreft eller en vanlig vorte. De vekster varierer i størrelse fra noen få centimeter til en tomme. Seboreisk keratose er oftest sett hos eldre mennesker og er noen ganger referert til som rur av alderdom.

Vorte fjerning behandling

Kjøp en vorte fjerning behandling over disk på ethvert stoff butikk eller store varehus. Vortefjernere gi en flytende nitrogen typen behandling som fryser keratose. Legen din kan gi deg en lignende type behandling, men på en mye sterkere dose. Hjemmet rette kan ta mye lengre tid å fungere, men til slutt vil redusere størrelsen på hudens tilstand.

Blodtilførsel

Har noen binde et hår på bunnen av veksten og bind den fast. Dette vil bare fungere hvis veksten er lang. Håret vil utrydde blodstrømmen til vekst, noe som til slutt vil drepe den. Denne metoden kan være smertefullt, spesielt i første omgang og kan føre til mye irritasjon. Veksten vil gradvis bli mørkt, skrumpe inn og falle av på stedet. Det kan ta flere uker til over en måned for at dette skal skje.

Tid

Vent til tilstanden til å gå unna. Mange ganger keratosis vil gå bort av seg selv uten behandling. Dette kan ta år, men jo mer du plukker på huden, jo større er sjansen for infeksjon. I noen tilfeller kan det være bedre å la den være alene hvis du ikke har tenkt på å se din lege.

Cool Komprimerer

Påfør kule komprimerer direkte på huden for å lette irritasjon. Denne behandlingen vil ikke gjøre vekster gå bort, men de kan lette symptomene som er forbundet med dem og gjøre dem mer utholdelig å håndtere. Fukt en vaskeklut med kaldt vann og vri den ut for å fjerne alt overflødig vann. Bruke den direkte på huden. Gjenta så ofte som nødvendig.

Vitamin D

Ta en vitamin D supplement for å hjelpe eliminere seborreic keratose. Vitamin D sies å bidra til å balansere huden og produsere en sunnere hud. Hudsykdommer kan være en advarsel tegn på vitamin D-mangel. Vitamin D er naturlig produsert av kroppen når den utsettes for sollys.