Digidexo.com

Hvordan finne en hypnoterapeut i mitt område

Hvordan finne en hypnoterapeut i mitt område


Hypnoterapi innebærer å bruke spesifikke mentale teknikker for å hjelpe enkeltpersoner erstatte gamle tanker og atferd med nye, sunnere alternativer. Deep fokus og avslapping er knutepunkter som bidrar til å gjøre individer mer mottakelig for behandling, mens i en hypnotisk endret sinnstilstand. Folk søker veiledning og helbredelse fra hypnotherapists for en rekke årsaker, blant annet røykeslutt. Ved hjelp av ressurser som for eksempel Internett gjør det enklere å finne kvalifiserte hypnotherapists.

Bruksanvisning

•  Spør familiemedlemmer, venner eller kollegaer som har konsultert en hypnoterapeut for en anbefaling og spørre om deres personlige erfaringer og meninger, hypnoterapeut. Likeledes, ta kontakt med en primær omsorg lege eller helsepersonell om en henvisning til en hypnoterapeut nærheten av hjemmet ditt.

Aktiver din bil eller trådløse telefonens GPS. Skrive eller si "hypnoterapeut" eller "hypnose", ved hjelp av GPS-søkefunksjonen. En liste over hypnotherapists innen en viss kilometer radius vil vises, sammen med kontaktinformasjon. Noen GPS locator selv gi kunden kritikken og vurderinger for hvert sted.

Logg deg på National Board for Certified Clinical hypnoterapeut tallet (NBCCH) nettside. Klikk på linken for din respektive stat eller land. Terapeutens navn, kontaktinformasjon, og bestemte områder av praksis vil vises på nettsiden. Velg hypnoterapeut som spesialiserer seg på ditt område av behovet. For eksempel, hvis du opplever problemer med døden, velger en terapeut som spesialiserer seg i sorg ledelse.

Besøk American Association of Professional Hypnotherapists 'hjemmeside. Skriv inn ditt fulle femsifret eller delvis postnummer og areal av ønsket spesialitet i de tomme boksene. Klikk "Søk" og velg en hypnoterapeut. De fleste terapeuter beleilig inneholde kontaktinformasjon, fagområder, utdanningsbakgrunn, og sammendrag legitimasjon.

Tips og advarsler

  • Før konsultere en hypnoterapeut, motta en evaluering fra en mental helse profesjonell eller medisinske leverandøren for å bestemme behandlingsbehov.
  • Velg en hypnoterapeut som passer dine personlige mål og prosjekter en positiv rapport.
  • Arranger en konsultasjon, enten via telefon eller i-person. Spørre om hypnotherapists 'styret sertifisering status, utdanningsbakgrunn, erfaring og eventuelle avgifter knyttet til konsultasjon.
  • Hypnoterapeut informasjon om NBCCH nettside er helt frivillig og tilbys ved terapeutenes anmodning, så det kan ikke inneholde oversikten over alle hypnotherapists nær din posisjon. E-post til administrator funnet på NBCCH nettside og be om en liste med opptil tre hypnotherapists inn ditt postnummer området fra områdets hoved roster.