Digidexo.com

Hvordan planlegge en 2100 Calorie Diet

Hvordan planlegge en 2100 Calorie Diet


En av de sunne måter å opprettholde eller gå ned i vekt er å kontrollere ditt daglige kaloriinntak på et bestemt antall kalorier. Mengden kalorier forbrukt per dag er avhengig av en persons kjønn, vekt, kroppsbygning og treningsprogram. Institute of Medicine Kosttilskudd Referanse inntak anbefaler en 2100 calorie en dag diett for kvinner i alderen 31-50 som er fysisk aktive eller menn over 50 år som er inaktive for å opprettholde nåværende vekt og tilstrekkelige energinivå. Holde til et bestemt kaloriinntak per dag krever forskning, forsiktig menyen planlegging, en mat shopping regime og personlig disiplin.

Hvordan planlegge en 2100 Calorie Diet

Forsknings antall kalorier som finnes i sunnere mat du liker å spise. Du kan finne denne informasjonen på produsert mat etiketter eller det finnes en rekke online ressurser til å gjøre denne forskningen. Fokus på lav-fett, sukker-fri og ferske matvarer i kostholdet ditt, inkludert frukt og grønnsaker.

•  Gå på nettet for å finne lav-fett, sunne oppskrifter for å gi ideer om måltider som du lett kan tilberede.

•  Skriv ut en ukentlig meny, inkludert tre måltider om dagen pluss to snacks og drikke. Spise mindre måltider oftere kan hjelpe deg å unngå følelsen sulten så vel som hjelper fordøyelsen.

Sjekk menyen for å sørge for at du formulere et måltid plan med et balansert kosthold. USDA Food Guide og DASH spise plan anbefaler forbruker riktig mengde av de viktigste matvaregrupper daglig, inkludert frukt, grønnsaker, melkeprodukter, proteiner og korn.

Inkluder 2 til 2 ½ kopper fra frukten gruppen daglig i din 2100 kalori diett, som kan inkludere usøtet hermetisk frukt, tørket frukt eller frisk frukt, og 2 til 2 ½ kopper grønnsaker som bør inkludere mørkegrønne grønnsaker, stivelsesholdige grønnsaker og belgfrukter .

Inkluder 6oz til 8oz fra korn gruppen, inkludert brød, frokostblandinger, ris eller pasta. Konsumere seks eller færre gram per dag av kjøtt, kylling eller fisk. Substitute bønner, tofu, nøtter eller frø for vegetarianere. Planlegg å bruke bare 2tsp til 3tsp av oljer for forberedelse eller forbruk, og det er å foretrekke å erstatte høy fett oljer, for eksempel smør, margarin eller olivenolje.

Lag en handleliste for matvarer som inngår i din ukentlige menyen. Sjekk lokale aviser og løpesedler for salg og gjeldende kuponger for å redusere kjøpekostnader.

Hold styr på hvor tett du følger 2100 calorie per dag diett ved å opprettholde en kalori teller dagbok, som du kan gjøre på nettet. Hvis du ikke kan finne den eksakte oppskriften eller mat i menyen deretter finne den nærmeste mat eller måltid og bruke kalori teller for det. Et annet alternativ er å skrive informasjonen nede i en personlig diett dagbok.

Hint

  • Drikk minst åtte glass vann per dag for å unngå dehydrering.
  • Skjønnsmessige kalorier, inkludert sukker, er også tillatt i en 2100 calorie per dag diett, men du bør begrense sukkerinntaket til 2tsp per dag.
  • Å miste vekt krever redusere kaloriinntaket fra de anbefalte kalorier forbrukt per dag for din gruppe eller, alternativt, øke antall kalorier forbrent i øvelsen.