Digidexo.com

Hvordan beregne BMI & Kalorier

Hvordan beregne BMI & Kalorier


Body mass index, BMI, er en beregning brukes for å indikere hvor mye fett i en persons kropp. Det er imidlertid ikke en direkte måling av kroppsfett. BMI brukes ofte for å vise om en person er i fare for vekt-relaterte problemer, for eksempel de som kan være forårsaket av overvekt eller fedme. En BMI henhold 18.5 regnes som undervektig; mellom 18,5 og 24,9 er normalt; 25 til 29,9 er overvektig; og over 30 er overvektige. Daglige kaloriinntaket er basert på alder, kjønn og fysisk aktivitetsnivå. Moderat aktive menn i alderen 26-45 krever 2600 kalorier hver dag, og kvinner på samme alder og aktivitetsnivå krever 2000 kalorier hver dag for å opprettholde sin nåværende vekt.

Hvordan beregne BMI & Kalorier

Hvordan beregne BMI

•  Vei deg i pounds.

Mål høyden din i inches.

Del din vekt med høyden din kvadrat.

Multipliser tallet med 703. Den resulterende tallet er din BMI.

Hvordan beregne kaloriene

Gå til American Cancer Society hjemmeside, cancer.org. Klikk på "holde seg frisk" og deretter på "Verktøy og kalkulatorer." Klikk på "Les mer" under "kalkulatorer" og deretter på "Les mer" under "daglige kaloribehov kalkulator."

Skriv inn din vekt i pounds i det aktuelle området. Velg også riktig kjønn.

Velg ditt nåværende aktivitetsnivå fra de som er oppført. Du vil bli gitt omtrentlig daglig kaloribehov for å opprettholde din nåværende vekt.